Bakan Bolat istedi, zincir marketler düğmeye bastı! Devlerden "yüzyılın indirimi" geliyor.. İşte kampanyalar

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Bakan Bolat istedi, zincir marketler düğmeye bastı! Devlerden "yüzyılın indirimi" geliyor.. İşte kampanyalar

Ekonomi Haberleri  / Haber Merkezi

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı "Cumhuriyetin 100. yılında marketlerde büyük bir indirim kampanyası" bekliyoruz açıklamasına zincir marketlerden destek geldi. Zincir marketlerin Bakan Bolat'ın indirim çağrısını raflara yansıtmaya hazırlandığı öğrenildi ve kampanyaların detayları ortaya çıktı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat geçtiğimiz günlerde Cumhuriyetin 100. yılında marketlerde büyük bir indirim kampanyası beklediklerini söylemişti.

ARALIK SONUNA KADAR ZAM YOK

Bakanın açıklamalarının ardından, Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, yerel zincirlerin, içinde bulunulan ekonomik koşullarda, vatandaşların bütçesini destekleyecek çalışmalara devam edeceklerini açıklamış ve 5 bin 500 şubelerinde indirim kampanyalarına devam edeceklerini, ayrıca dayanıklı tüketim ürünleri, temizlik ürünleri ve mutfak araç gereçleri gibi ürünlerde aralık ayı sonuna kadar zam yapmayacaklarını açıklamıştı.

İNDİRİM KAMPANYALARI SÜRÜYOR

Bakan Bolat'ın çağrısına dev zincir marketlerde destek olmaya hazırlanıyor. 

Gıda ve gıda dışı ürünlerde ciddi indirimlere giden Happy Center marketleri gıda dışı ürünlerde etiket fiyatlarını yüzde 10 ila 20 arasında düşürdü.

Bakan Bolat istedi, zincir marketler düğmeye bastı! Devlerden "yüzyılın indirimi" geliyor.. İşte kampanyalar

ŞOK MARKETLER İNDİRİMDE

ŞOK Marketler, Cumhuriyetin 100. Yıl Şenlikleri kapsamında büyük bir indirim kampanyası gerçekleştireceğini duydu ve ekim ayı boyunca her hafta en az 250 üründe olmak üzere toplam 1.000 üründe, yüzde 50'ye varan indirimler sağlayacak.

Bütün ürünlerde söz konusu indirimleri raflara yansıtarak Bakan Bolat'ın çağrısına uymaya devam edeceklerini bildiren marketler Orta Vadeli Program'a işaret ederek enflasyon ile mücadele konusunda elini taşın altına koyacaklarını bildirdi.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...