Bakan Bolat Suudi mevkidaşı ile görüştü: Beklenen açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Bakan Bolat Suudi mevkidaşı ile görüştü: Beklenen açıklama geldi

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Suudi Arabistan Yatırım Bakanı el-Falih ile görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı. Bolat, iki ülke arasında iş birliklerini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabından Suudi Arabistan Yatırım Bakanı el-Falih ile görüşmelerine ilişkin yaptığı paylaşımda, ülkeler arasındaki yatırım olanaklarını ve işbirliği potansiyelini ele aldıklarına işaret etti. Bolat, görüşmede bu doğrultuda belirledikleri ortak hedefleri istişare ettiklerini belirtti.

Bakan Bolat Suudi mevkidaşı ile görüştü: Beklenen açıklama geldi - 1. Resim

İŞ BİRLİĞİNİ ARTIRMA HEDEFİ

Bolat, el-Falih ile müteahhitlik, turizm, imalat sanayisi, gıda ve sürdürülebilir kalkınma gibi birçok alandaki yatırım ve iş birliği fırsatlarını konuştuklarını bildirerek, şu ifadeleri kullandı: "Türkiye ve Suudi Arabistan arasındaki ekonomik bağların daha da güçlenmesine, karşılıklı yatırımların artırılmasına yönelik çalışmalarımızı güçlü şekilde sürdüreceğiz."

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...