Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

BBP lideri Mustafa Destici'den bankalara 'kredi kartı' çağrısı! Limiti düşürenin kartını iptal edin

BBP lideri Mustafa Destici'den bankalara 'kredi kartı' çağrısı! Limiti düşürenin kartını iptal edin
Fotoğraf Başlığı BBP lideri Mustafa Destici'den bankalara 'kredi karti' çagrisi! Limiti düsürenin kartini iptal edin

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den bankalara 'kredi kartı' çağrısı geldi. Destici, Savunma Sanayii için kesilecek 750 TL'yi çok görerek limitin düşürenlerin kartının iptal edilmesini istedi.

Kaydet
a- | +A

AK Parti'nin TBMM'ye sunduğu yasa teklifine göre; limiti 100 bin lirayı aşan kredi kartlarından 750 liralık kesinti yapılacak. Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici, "100 bin lira limitin olup 750 lira vermezsen sonun Suriye gibi olur" demişti. Destici'den kredi kartı için bankalara yeni çağrı geldi.

BAKMADAN GEÇME
Kredi kartından 750 liralık kesintide detaylar belli oldu! Kart iptal edilse de iade yok
HABER

Kredi kartından 750 liralık kesintide detaylar belli oldu! Kart iptal edilse de iade yok

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Destici, Savunma Sanayii için kesilecek 750 TL'yi çok görerek limitin düşürenlerin kartının iptal edilmesini istedi.

Destici şunları kaydetti:

DOLARLA MAAŞ ALANLAR BİR PAKET SİGARA PARASI VERMEK İSTEMİYORLAR

"Başta devlet bankalarımız olmak üzere tüm milli bankalara çağrımızdır:

Ülkemize ve milletimize yönelik tehditlere karşı, kahraman Türk Ordumuzu daha güçlü hale getirmek gayesiyle Savunma Sanayi için oluşturulacak olan ek fona, ayda sadece (yaklaşık bir paket sigara ya da lüks kafelerde bir bardak çay parası olan) 62.5 lira, yılda 750 lira vermemek için, kredi kartlarının limitlerini 100.000 liradan 99.000 liraya düşüren, yüksek gelirlere sahip 'savunma sanayimizin gelişmesine direnç oluşturmaya çalışan', başta bir konserden milyonlar alan hayırsız sanatçılar ile dolarla maaş alan medya mensuplarının ve bunu yapan siyasetçilerin kredi kartlarını lütfen iptal ediniz."


Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.