Belediyeden çiftçilere buğday desteği! Yüzde 50 hibeli olacak, şartlar belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Belediyeden çiftçilere buğday desteği! Yüzde 50 hibeli olacak, şartlar belli oldu

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dönmelerde üretimi artırmak maksadıyla üreticilere deste verilmeye devam ederken Ankara'nın Sincan Belediyesi kırsal kalkınma desteklenmek amacıyla çiftçilere yüzde 50 hibeli buğday tohumu desteği verecek.

Üreticilere sağlanan destek ile hem üretim hem de çiftçiler yararlanıyor. Bu desteklerden biri de Sincan Belediyesi'nin çiftçilere verdiği buğday desteği oldu. Kırsal kalkınma destekleriyle Sincanlı çiftçilere yardıma devam ederken belediye, yerli üretimi artırmak, topraklardaki üretimin devamlılığını sağlamak için çiftçilere bu yıl da yüzde 50 hibeli buğday tohumu desteğinde bulunacak.

BAŞVURU İÇİN DETAYLAR

Başvurular ulakbel.sincan.bel.tr adresinden yapılacak olup 20 Eylül tarihinde sona erecek. Geçtiğimiz yıllarda yapılan tohum desteğine bu yıl da devam eden Sincan Belediyesi çiftçilere yüzde 50 hibeli buğday tohumu verecek.

Ayrıca Sincan’da çiftçilik yapan ve ÇKS belgesine sahip olan üreticiler başvurabilecek. Başvuru sırasında da ÇKS belgelerini sisteme yüklemeleri istenecek. Başvurunun ardından çiftçiler yüzde 50 hibeli buğday tohumunu almaya hak kazanacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...