Benzine bu gece itibarıyla indirim geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Benzine bu gece itibarıyla indirim geliyor

Ekonomi Haberleri

Brent Petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonuçları benzin fiyatlarına da yansıdı. Araç sahiplerinin heyecanla beklediği benzin indirimi geldi. 28 Mart Salı günü itibarıyla geçerli olacak indirim pompalara da yansıdı.

Brent Petrol fiyatlarındaki dalgalanma sonucunda, araç sahipleri tarafınan en çok merak edilen konuların başında "benzin ve motorin indirimi" oldu.  Brent petrolün varil fiyatı ve altının onsu sırasıyla yüzde 0,7 ve yüzde 0,3 gerilemiş ve varil fiyatının 75 dolar düzeyinde işlem görmeye devam ediyor. 

27 MART PAZARTESİ GECESİ İNDİRİMLİ FİYAT BAŞLIYOR

Böylece; sektör kaynakları benzinde salı gününden itibaren geçerli olacak indirimi duyurdu. 27 Mart Pazartesi gecesi itibarıyla 81 kuruşluk benzin indirimini uygulanacağı açıklandı.

MOTORİNDE İNDİRİM VAR MI?

Motorine 17 Mart itibari ile 1 lira 34 kuruş indirim uygulandı. İndirimlerin ardından motorine gece yarısından itibaren 81 kuruş zam geldi. Daha sonra ise motorin grubuna 21 Mart günü 80 kuruş zam yapılmıştı. Zam ile birlikte motorinin fiyatı 20 lirayı aştı. Yeni bir indirim haberi duyurulmadı. 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...