Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! Odine Solutions Teknoloji halka arz oluyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Borsaya yeni bir şirket daha geliyor! Odine Solutions Teknoloji halka arz oluyor

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Halka arzlar tüm hızıyla devam ediyor. Yılın sekizinci halka arzı olan Odine Solutions Teknoloji Tic. ve San. A.Ş. için bu hafta talep toplanacak. Odine Solutions Teknoloji ne iş yapıyor? Halka arz fiyatı kaç TL? Ne zaman halka arz olacak? Kaç lot dağıtılacak ve halka arz büyüklüğü ne kadar olacak? Bütün detaylar haberimizde…

TÜRKİYE GAZETESİ ÖZEL- Şirketlerin kurumsallaşması, prestij kazanması, ismini duyurması, bilinirliğinin artması, finansman kaynağı elde etmesi ve böylece bekleyen yatırımlarını hayata geçirmesi için büyük faydalar sağlayan halka arz işlemleri devam ediyor. 2024 yılının sekizinci halka arzı da geçen hafta SPK tarafından onaylandı. Bu kapsamda Odine Solutions Teknoloji Tic. ve San. A.Ş.’nin halka arzı bu hafta gerçekleşecek.

ODİNE SOLUTIONS TEKNOLOJİ NE İŞ YAPIYOR?

Bulutlaştırma, sanallaştırma ve ağ hizmetleri konusunda teknolojik çözümler sunan ve bu çözümleri sayesinde iş ortaklarına maliyetler başta olmak üzere sürdürebilirlik konusunda faydalar sağlayan Odine Solutions Teknoloji şirketinin halka arzı TSKB tarafından gerçekleştiriliyor.

ODİNE SOLUTIONS TEKNOLOJİ HALKA ARZ NE ZAMAN?

Özel yazılımları ve profesyonel mühendis kadrolarıyla birlikte telekom operatörleri için sanal şebekeler de inşa eden Odine Solutions Teknoloji’nin halka arzı kapsamında; bu hafta 13, 14 ve 15 Mart tarihlerinde talep toplama işlemi gerçekleşecek.

ODİNE SOLUTIONS HALKA ARZ FİYATI VE BÜYÜKLÜĞÜ

Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da işlem görmeye başlayacak Odine Solutions Teknoloji’nin halka arz fiyatı 30,00 TL olarak belirlendi. Bu kapsamda 44 milyon 200 bin adet nominal değerli hissenin satışı gerçekleşecek. Böylece halka arz büyüklüğü de 1 milyar 326 milyon TL olarak kayıtlara geçecek.

BORSA İSTANBUL’DA İŞLEM KODU

“ODINE” koduyla borsada işlem görmeye başlayacak şirket; halka arz gelirini, ağırlıklı olarak yurt dışı yatırımlarının finansmanında kullanmayı hedefliyor. Katılım Endeksine uygun olmayan şirket, son açıklanan 2022 yılı bilançosunda 135 milyon 585 bin TL net kâr rakamına ulaştığını bildirdi.

2024’TE GERÇEKLEŞEN HALKA ARZLAR

-Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri A.Ş. (PATEK)

-Bor Şeker A.Ş. (BORSK)

-Limak Doğu Anadolu Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. (LMKDC)

-OBA Makarnacılık A.Ş. (OBAMS)

-Alves Kablo San. ve Tic. A.Ş. (ALVES)

-Artemis Halı A.Ş. (ARTMS)

-Mogan Enerji Yatırım Holding A.Ş. (MOGAN)

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...