Büyükşehir belediyesi 3 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Büyükşehir belediyesi 3 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi binlerce öğrenciye kırtasiye yardımı yapıldı. Yardımının içerisinde defter, kalem, cetvel ve buna benzer malzemeler bulunuyor. Birçok veli ise yapılan bu yardım nedeniyle oldukça mutlu oldu ve belediyeye teşekkür etti.

Okul zamanı geldi ve deprem bölgesindeki öğrenciler de okullarına başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kaldı. Yeni dönem için hazırlık yapan aileler çocuklarını yeni eğitim öğretim yılına hazırlarken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardım alan ailelerin ilk ve ortaöğretim birinci sınıfa hazırlanan çocuklarına toplamda 3 bin adet kırtasiye yardımı yapıldı.

'YARDIM ETMELERİ ÇOK İYİ OLDU'

Hem kız hem de erkek öğrencilere yönelik yapılan kırtasiye yardımının içerisinde defter, kalem, cetvel ve buna benzer malzemeler bulunuyor. Yapılan kırtasiye yardımı hakkında konuşan veli Şeref Koç, “Mutluyuz Allah razı olsun. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Bütün öğrencilere Allah zihin açıklığı versin” dedi.

Ümmühan Dağ ise, “Çocuklarımız çok perişan oldu, bizlere de yardım etmeleri çok iyi oldu, teşekkür ederiz. Hepsine başarılar diliyorum, Allah kolaylık versin bize de onlara da öğretmenlere de” ifadelerini kullandı. İlk kez okula başlayacağı için mutlu olduğunu söyleyen ilkokul birinci sınıf öğrencisi Zeynep Yaren, “Okula gitmek istiyorum, ondan sonra da başka bir yere gitmek istemiyorum” diye konuştu.

TOPLAMDA 3 BİN ÇOCUĞA DAĞITILDI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmet ve Yardım Şube Müdürü Alper Acer, yapılan yardım hakkında şu ifadelere yer verdi: “Her sene olduğu gibi bu sene de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi olarak belirlediğimiz bizden derman kart kullanan ailelere ilkokul bir ve ortaokul birinci sınıfa başlayan çocuklara kırtasiye yardımları bugün itibari ile başladı. Bütün ailelerimize ve öğrencilerimize 2023-2024 eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Bir nebze de olsa ailelerimize bu kırtasiye yardımı ile yardımcı olacağız. Toplamda bin 500 adet ilkokul birinci sınıf, bin 500 adet de ortaokul birinci sınıfa başlayan öğrencilerimize kırtasiye yardımımız var. Bunların içerisinde hem kız hem de erkek çocukları için çantaları ile birlikte veriyoruz. İçerisinde defter, kalem, boya kalemi, resim defteri, cetvel gibi çeşitli malzemeler var.”

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Fatma 4 Eylül 2023 16:02

Kırtasiye.yardimina.ihtiyacim.var

Sonraki Haber Yükleniyor...