Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılın sonuna doğru rahat nefes alacağız

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Yılın sonuna doğru rahat nefes alacağız

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Denizli'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon mesajı verdi. Erdoğan, "Bu yılın sonuna doğru enflasyonun hızla düşmeye başlamasıyla hep birlikte daha rahat nefes alacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Denizli’deki 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Erdoğan, burada vatandaşları selamladı.

"SERZENİŞLERE KULAK TIKAMIYORUZ"

Enflasyonla ilgili mesajlar veren Erdoğan, "Küresel ekonominin ve bölgemizin içinden geçtiği sancılı döneme rağmen devletimizin imkanlarını milletimiz için seferber etmiş durumdayız. Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi enflasyona ezdirmemek için verdiğimiz samimi mücadelenin en yakın şahidi milletimizin bizatihi kendisidir. 2024 yılı için asgari ücretlilerimize, kamu görevlilerimize ve emeklilerimize enflasyon oranlarının üzerinde artışlar yaptık. Hiçbir insanımızın serzenişlerine kulak tıkamıyoruz." dedi.

"RAHAT NEFES ALACAĞIZ"

Erdoğan açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Bütçemizin sınırlarını zorlama pahasına vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya gayret ediyoruz. İnşallah bu yılın sonuna doğru enflasyonun hızla düşmeye başlamasıyla hep birlikte daha rahat nefes alacağız.  

Biz de ekonomi başta olmak üzere her alanda hedeflerimize ulaşacağız. Bize ecdadın emaneti olan bu vatan topraklarını evlatlarımıza evlatlarımıza en güvenli, en huzurlu, en müreffeh bir şekilde teslim etmek boynumuzun borcudur. Biz bin yıldır bu coğrafyada nice badireleri atlatarak varlığını sürdürmüş bir milletiz. Sadece şu son 10 yılda yaşadıklarımız başka bir ülkenin başına gelse emin olun şimdiye darmadağın olmuştu. Bunun için bekleyenlerin hevesleri inşallah bir kez daha kursaklarında kalacak."

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...