Dolar kuru dur durak bilmiyor! Yeni günde yeni rekor, 23 TL'yi aştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dolar kuru dur durak bilmiyor! Yeni günde yeni rekor, 23 TL'yi aştı

Ekonomi Haberleri

Döviz kurları dur durak bilmiyor! Dolar rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Dolar kuru bu sabah itibarıyla 23 TL'yi, Euro ise 25 TL'yi aştı. İşte merak edilen döviz piyasasında son durum...

Döviz kurları yeni kabinenin iş başı yapması ve Merkez Bankası yönetiminde değişiklik beklentisiyle rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Atak üstüne atak yapan döviz kurları yeni güne yeni rekorla başladı.

DOLAR ÜÇ HAFTADA 3 TL ARTTI

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde 18 TL seviyesinde seyreden dolar kuru, seçimlerin ardından 3 TL’ye yakın yükseliş gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cumartesi günü yeni kabineyi açıklamasının ardından yükseliş eğilimini hızlandıran ve 21 TL seviyesini aşan dolar kuru, bu sabah itibarıyla 23 TL'yi aştı.

DOLAR 23 TL'Yİ AŞTI

Saat 07.00 itibirıyla 22,3381 TL'yi gören Dolar/TL, saat 09.00 sularında 23.30 TL'yi görerek tüm zamanların rekorunu kırdı. Ardından 22.76 TL seviyesine geri çekilen dolar kuru saat 10.00 itibarıyla yeniden 23 TL'yi aştı. Yüzde 7'nin üstünde bir değer kazanımıyla dolar kuru anlık olarak 23.12 seviyesinden işlem görüyor.

Dolar kuru dur durak bilmiyor! Yeni günde yeni rekor, 23 TL'yi aştı

EURO 25 TL'Yİ GÖRDÜ

Euro ise, 25.0013 TL'yi görerek tarihi zirveye çıktı. Euro/TL, yüzde 7'lık bir değer kazanımıyla 24.87 TL'den işlem görüyor.

Kapalı Çarşı'da ise dolar 23.345 TL'den euro ise 25 TL'den satılıyor.

GÜNCEL DÖVİZ FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...