Emekli maaşı promosyonlarında kritik saatler! Emekliler Derneği açıkladı: 15 bin TL verilecek

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emekli maaşı promosyonlarında kritik saatler! Emekliler Derneği açıkladı: 15 bin TL verilecek

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

En düşük emekli maaşına yüzde 49.25 oranında zam yapılmasının ardından 10 bin TL'ye yükseltilmişti. Gelen zam sonrası hem kamu bankaları hem de özel bankalar emekli promosyon ücretlerini güncelledi. ING Bank emekli promosyon ücretini 15 bin TL'ye yükseltti ancak başvurunun bitmesine saatler kaldı. Yüksek promosyon ödemesi yapan bazı bankalar için son başvuru tarihi 29 Şubat olarak belirlendi. Geç kalan bu fırsatlardan yararlanamayacak.

Emekli maaşıyla ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. En düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasının ardından bankalar promosyon ücretlerini güncelledi. Bu doğrultuda en yüksek emekli promosyonu 15 bin TL'ye kadar çıktı ancak başvurular bu gece yarısı son buluyor. Peki en yüksek emekli promosyon ücretini hangi banka veriyor? Hangi banka ne kadar emekli promosyon ücreti veriyor? İşte detaylar... 

15 BİN TL VERİLECEK 

ING Bank tarafından yapılan promosyon ücreti açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 10.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 5.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 15.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilirler.

Siz de maaşınızı kolayca ING’ye taşıyın, nakit promosyon fırsatlarını ve emekli müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıkları kaçırmayın.

Emekli maaşı promosyonlarında kritik saatler! Emekliler Derneği açıkladı: 15 bin TL verilecek - 1. Resim

Eğer hâlâ emekli maaşınızı ING’ye taşımadıysanız e-Devlet Kapısı üzerinden veya Cebimdeki Danışman'la görüntülü görüşerek veya ING Telefon Bankacılığı'nı arayarak veya şubelerimize gelerek kolayca maaşınızı taşıyabilir, size özel sunulan ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Emekli maaş müşterimiz olarak;

Dijitalden gerçekleştireceğiniz para transferi işlemlerine masraf ödemezsiniz. 
%3,59'dan başlayan faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilir,
3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından puan toplama koşulu olmadan yararlanabilir,

BANKA DEĞİŞTİRMEK İÇİN HANGİ ŞART ARANIYOR?

3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olanlar maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabilirken bankaların belirlediği tutarlarda promosyon ücreti alabiliyor. 3 yılı dolan emekliler yeni promosyon alma hakkına sahip oluyorlar. Bu noktada mevcut bankayla görüşüp yeni rakam üzerinden promosyon alınabiliyor.

Emekliler süre dolmadan da banka değiştirebiliyor. Eğer kredi kullanılmadıysa kalan sürenin promosyonu iade edip ayrılma ve cayma hakkı kullanılabiliyor. Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda olurken, bildirimler banka şubelerinden veya e-devlet üzerinden yapılabiliyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...