Fatih sondaj gemisi Çaycuma-1 kuyusunda: Hedef yeni keşif

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fatih sondaj gemisi Çaycuma-1 kuyusunda: Hedef yeni keşif

EKONOMİ Haberleri

Fatih sondaj gemisi, Karadeniz'deki doğal gaz arama faaliyetleri kapsamında yeni yerine ulaştı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığından yapılan açıklamada yeni keşifler için Çaycuma-1 kuyusuna ulaştığı belirtildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'de Çaycuma-1 kuyusunda sondaja başlayan Fatih Sondaj Gemisi’nin, “Gözümüz ufukta, kulağımız doğal gaz milli takımımızda” açıklamasında bulundu

Karadeniz gazında hedef 2023 olarak belirlenmişti heyecan git gide artarken yeni gelişmelerde duyuruluyor. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının Twitter hesabından Fatih sondaj gemisiyle ilgili paylaşımda bulundu. Ardından Bakan Fatih Dönmez'den de 'Enerjide tam bağımsız Türkiye için aramaya devam' paylaşımı geldi. 

TPAO’dan yapılan açıklamada "Yeni keşif hedefleriyle beraber Çaycuma-1 kuyusundayız." ifadesi kullanıldı.

Fatih sondaj gemisi Çaycuma-1 kuyusunda: Hedef yeni keşif

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının Twitter hesabından yapılan açıklama

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUMUZLA ENERJİDE ASIRLIK PROJELERE DEVAM

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Fatih Sondaj Gemisi’nin yeni keşifler için Çaycuma-1 kuyusunda sondaja başladığını bildirdi. Dönmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gözümüz ufukta, kulağımız doğal gaz milli takımımızda. ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonumuzla enerjide asırlık projelere imza atıyoruz. Yeni keşifler için Fatih, Çaycuma-1 kuyusunda sondaja başladı. Enerjide tam bağımsız Türkiye için aramaya devam” ifadelerini kullandı.

Fatih sondaj gemisi Çaycuma-1 kuyusunda: Hedef yeni keşif

Bakan Dönmez'den Türkiye Yüzyılı mesajı

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...