İslam Memiş ‘Final’ yapıyor demişti! Altında rüzgar yön değiştirdi: Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Gram ve çeyrek altın kaç TL?

Düzenleyen:
İslam Memiş ‘Final’ yapıyor demişti! Altında rüzgar yön değiştirdi: Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Gram ve çeyrek altın kaç TL?

EKONOMİ Haberleri

Altın fiyatlarındaki hareketli dalgalanma yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed’in faiz artırım sinyalleri, Rusya’nın doğalgaz kararı ve Çin’in artan vakalar karşısında kapanma sinyali vermesi altının sert düşmesine neden olmuştu. Hafta başından beri sert düşüşler gösteren altın fiyatları 29 Nisan Cuma gününe yükselişle başladı. Özellikle Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu düşüşlerin son düşüşler olduğunu ve 1 Mayıs’tan itibaren altının yükseleceğini belirtmişti. Yükselme sinyalleri ise başladı. Ons altın dün 1880 dolara kadar düşerken bu sabah itibariyle 1909 dolara kadar çıktı. Gram altın ise tekrardan 900 TL’nin üstüne çıkarak 907 liraya kadar tırmandı. Peki altın fiyatları düştü mü, yükseldi mi? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Altında yükselişler ne zaman başlayacak? İşte 29 Nisan 2022 güncel altın fiyatları…

Hafta başından beri düşüş gösteren altın fiyatları tekrardan yükselişe geçti. Fed’in artan enflasyona karşı faiz artırım sinyalleri vermesi ve Çin’in artan vakalar karşısında kapanmaya gitme kararı alma ihtimali altının düşmesine neden olmuştu. Ancak 29 Nisan Cuma günü rüzgar ön değiştirdi ve altın tekrardan yükselişe geçti. Özellikle Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu düşüşlerin kısa süreli olacağını ve alım için son fırsatlar olacağını belirtmişti. İslam Memiş aynı zamanda fiyatların 1 Mayıs’tan itibaren tekrardan yükselişe geçeceğini belirterek yatırımcıları uyarmıştı. Altın ise şimdiden yükselişe geçti. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram ve çeyrek altın düştü mü, yükseldi mi? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Yükselişler ne zaman olacak? İşte 29 Nisan 2022 altın fiyatlarında son durum… 

ALTINA FED BASKISI 

Fed’in artan enflasyona karşı agresif olması ve faiz artırım sinyalleri vermesi piyasaları baskı altına almış durumda. Özellikle Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ve Çin’in artan vakalara karşı kapanma sinyali vermesi altın fiyatlarının düşmesine neden oldu. 

İSLAM MEMİŞ UYARMIŞTI 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Nisan ayındaki düşüşlerin son düşüşler olduğunu ve 1 Mayıs’tan itibaren fiyatların yükseleceğini belirtmişti. Peki altın fiyatları yükseldi mi? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? İşte 29 Nisan Cuma günü güncel altın fiyatları; 

29 NİSAN 2022 GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram altın 29 Nisan Cuma günü yükselişe geçerek 909 liraya kadar ulaşmış durumda.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Haftaya sert düşüşle başlayan çeyrek altın, 29 Nisan Cuma gününe sert yükselişle başladı. Çeyrek altın sabah saatleri itibariyle 1496 TL’den işlem görüyor. 

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altında yükselişe geçerek 2997 liraya kadar tırmandı. 

ONS ALTIN NE KADAR?

Ons altın geçtiğimiz gün 1880 dolara kadar düşmüştü. Ancak sabah saatleri itibariyle yükselişe geçen ons altın 1912 dolara kadar çıktı. 

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...