İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz olacak

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da hafta sonu toplu taşıma ücretsiz olacak

Ekonomi Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da Cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle toplu taşıma hafta sonu ücretsiz olacak. Ücretsiz ulaşımdan yararlanmak için İstanbulkart'ın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor.

İstanbulluları yakından ilgilendiren haberi  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu duyurdu. Buna göre Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla hafta sonu kentte toplu taşımanın ücretsiz olacak

Konuya ilişkin X sosyal medya hesabından açıklama yapan İmamoğlu,, "Cumhuriyet'imizin 100. yılı onuruna, 28-29 Ekim günleri İstanbul'da toplu taşıma ücretsiz olacaktır. Nice 100 yıllara, hep birlikte." ifadelerini kullandı.

Ücretsiz geçiş için İstanbulkart'ın kişiselleştirilmesi gerektiğini hatırlatan İmamoğlu, paylaşımında bu işlemin yapılabileceği "https://m.istanbulsenin.istanbul/kisisellestirme" linkine de yer verdi.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1717775650277282298

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...