Kariyer platformu ve sosyal medya devi LinkedIn'den' işçi kıyımı: Yüzlerce kişi işsiz kalacak

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kariyer platformu ve sosyal medya devi LinkedIn'den' işçi kıyımı: Yüzlerce kişi işsiz kalacak

Ekonomi Haberleri  / Anadolu Ajansı

Profesyonel sosyal iş ağı ve sosyal paylaşım platformu LinkedIn bu yıl ikinci kez yüzlerce çalışanını işten çıkarmaya hazırlanıyor.

Microsoft’un sahibi olduğu şirketten yapılan açıklamada, farklı pozisyon ve birimlerden toplamda 668 çalışanın işten çıkarılacağı bildirildi.

Şirketin işten çıkarma sonrası, organizasyon yapısında ve karar verme süreçlerinde değişikliğe gidileceği belirtilerek, üyelerle müşterilere değer sunmaya devam edileceği vurgulandı.

İŞTEN ÇIKARILANLARA DESTEK VERİLECEK

Şirketin yapacağı değişikliklerin, mühendislik, ürün, yetenek ve finans ekiplerindeki 668 pozisyonun azalmasıyla sonuçlanacağı bildirilen açıklamada, değişim sürecinden etkilenen çalışanlara destek sağlanmaya devam edileceği kaydedildi.

AYNI YIL İKİNCİ İŞTEN ÇIKARMA

LinkedIn, geçtiğimiz aylarda da Çin'deki yerel iş bulma uygulamalarını kaldıracağını belirterek 716 çalışanın işine son vermişti.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...