Milyonlarca çiftçi dikkat! Hesaplarınızı kontrol edin: 783 milyon TL'lik ödemeler hesaplarda

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Milyonlarca çiftçi dikkat! Hesaplarınızı kontrol edin: 783 milyon TL'lik ödemeler hesaplarda

Ekonomi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Tarımı ve üreticiyi teşvik amacıyla verilen destek ödemeleri sürüyor. Çiftçilere müjde haberi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı duyurdu. Bakan Yumaklı, '783 milyon 465 bin TL'lik tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz.' açıklamasını yaptı.

Çiftçiye ve üretime olan destek sürüyor. Her ay milyonlarca üreticiye yapılan destekleme ödemeleri ile tarım ve üretim teşvik ediliyor. Bu ay yapılacak olan destekleme ödemelerini ise  Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı duyurdu. Bakan Yumaklı, milyonlarca çiftçiye müjdeyi vererek ödemelerin bugün hesaplarda olacağını açıkladı.

Bakan Yumaklı, X sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, "783 milyon 465 bin TL tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve bereketli olsun." ifadesini kullandı.

Açıklamada verilen bilgilere göre, destekleme ödemelerinin tamamı şu şekidle:

684 milyon 394 bin 142 lirası bitkisel ürün sigortası desteği, 60 milyon 130 bin 230 lirası zeytinyağı desteği, 16 milyon 766 bin 806 lirası sertifikalı tohum üretim desteği, 14 milyon 694 bin 699 lirası kırsal kalkınma yatırım desteği, 7 milyon 479 bin 123 lirası uzman eller projesi desteği olmak üzere toplam 783 milyon 465 bin lira TL.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...