İzmit Belediyesi personellerinin yüzü güldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İzmit Belediyesi personellerinin yüzü güldü

Ekonomi Haberleri

İzmit Belediyesi, personellerini sevindirecek bir anlaşmaya imza attı. Belediye, işçilerin maaş alacağı banka ile görüşerek promosyonları revize etti. Böylece, belediye personelleri 11 bin TL promosyon alacak.

İzmit Belediyesi, personellerin maaş bankalarıyla görüşerek, personellerini sevindirecek bir anlaşmaya imza attı. 16 bin 460 TL’lik anlaşmada önceki promosyon rakamı düşünce tüm personellerin eline 11 bin TL geçeceği belirtildi. Nisan ayında yatacak olan maaştan birkaç gün önce, tüm İzmit Belediyesi personellerin hesabına 11 bin TL ödeme yapılacak.

İHA'nın haberine göre; İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra bankanın Kocaeli Ticari Şube Müdürü Yücel Kurtkan, Uzman Portföy Yönetmeni Gökçenur Kesici, DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, Tüm Bel-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal Karakuş ve İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Seyhan Özcan katıldı.

“HERKESİN ELİNE 11 BİN TL GEÇECEK"

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet konuşmasında, “Banka yetkilileriyle göreve geldiğimiz günden bu yana gerçekten samimi bir şekilde diyalog yöntemleri sergiledik. Sizinle ilk yaptığımız promosyon sözleşmesi o dönem şartları için iyi bir sözleşmeydi. Eskiden kademeli promosyonlar vardı. Biz ise herkese eşit promosyon verilmesini sağlamıştık. O dönem için çalışanlarımız için güzel rakamlarda promosyon verilmesini sağlamıştık. Gösterdiğiniz destek için size teşekkür ediyorum. 16 bin 460 TL’ye anlaşmış olduk. Önceki promosyon rakamı düşünce herkesin eline 11 bin TL geçecek” ifadelerine yer verdi.

EMEKLİLİKTE MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yasanının Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından bankaların promosyon oranlarında da ciddi bir artış görüldü. EYT kapsamında yer alan vatandaşlar için bankalar yarışa girdi ve en düşük promosyonun 9 bin TL'den başladığı açıklandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İHA

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...