ŞOK’tan “her gün ucuz fiyat” kampanyası: Türkiye’nin dört bir yanında geçerli olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ŞOK’tan “her gün ucuz fiyat” kampanyası: Türkiye’nin dört bir yanında geçerli olacak

Ekonomi Haberleri

ŞOK Marketler seçili temel ihtiyaç ürünlerinde “her gün ucuz fiyat” kampanyası başlattı. CEO Uğur Demirel, Türkiye’nin dört bir yanında geçerli olacak kampanyaları ile ürün gruplarında fiyatları oldukça düşük tutacaklarını söyledi.

Türkiye’nin en büyük gıda perakendecilerinden ŞOK Marketler, Ramazan ayı dolayısıyla başlattıkları kampanya ile düşük fiyatların sürdürülebilir hale gelmesini planlıyor. “Her gün ucuz fiyat” ilkesi ile ayçiçek yağından beyaz ete, patatesten soğana, sütten yumurtaya, pirinçten bakliyata kadar bir evin en temel ihtiyaçları arasında yer alan onlarca çeşit ürün düşük fiyatlarla raflarda yerini alacak.

ŞOK Marketler CEO’su Uğur Demirel geçen sene ocak ayında devreye alınan sabit fiyat uygulamalarına dikkat çekerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “ŞOK Marketler olarak daima ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere çalışıyor, ülkemizin 81 ilinde temel ürünleri mümkün olan en uygun fiyatlarla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Dayanışma ve paylaşma ayı Ramazan’ı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde de Ramazan bereketinin hanelere taşınmasına destek olmak amacıyla temel ihtiyaç ürünleri arasından belirlediğimiz ürün gruplarında fiyatları oldukça düşük tutacağız. Amacımız bu ürünlerde geçici indirimler yapmak yerine sürekli ucuz fiyatı korumak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...