TOGG, Samsun'da da deneyim merkezi açtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
TOGG, Samsun'da da deneyim merkezi açtı

Ekonomi Haberleri

Togg, kullanıcıya daha yakın olmak için Samsun'da mobil deneyim merkezi açtı. Cumhuriyet Meydanı'nda mobil deneyim merkezi açan Togg, akıllı cihazlarını ve etrafında oluşan tüm ekosistemi burada kullanıcılarla buluşturdu.

Akıllı cihazlarını kullanıcılarla doğrudan buluşturan Togg, kullanıcıya daha yakın olmak için Samsun'da mobil deneyim merkezi açtı. Cumhuriyet Meydanı'nda mobil deneyim merkezi açan Togg, akıllı cihazlarını ve etrafında oluşan tüm ekosistemi burada kullanıcılarla buluşturdu.

Samsun'da 1,5 ay açık kalacak mobil deneyim merkezinde kullanıcılar, hem Togg ekosistemini deneyimleme hem de Togg T10X'i inceleme şansı bulacak. Togg'un Samsun'dan sonra Karadeniz Bölgesi'nin diğer ilerinde de deneyim merkezleri açmaya devam edeceği öğrenildi. Deneyim merkezine 7'den 77'e tüm Samsunlular yoğun ilgi gösterdi. Togg'un T10X'i serisini inceleyenler, otomobilin yanında hatıra fotoğrafı çektirdi.

TOGG DENEYİM MERKEZLERİ NEREDE?

Togg, doğrudan yönettiği ve 2023 boyunca 10'u sabit 8'i gezici olmak üzere sayıları 18'e ulaşacak deneyim merkezlerinin yanı sıra kullanıcıya yakın olmak için mobil deneyim merkezleri açmaya başladı. Aynı anda İstanbul’da Meydan AVM ile Bursa Suryapı Marka AVM’de mobil deneyim merkezleri açan Togg, akıllı cihazlarını ve etrafında oluşan tüm ekosistemi burada kullanıcılarla buluşturacak.

KAÇ KİŞİ TOGG'A BAŞVURUDA BULUNDU?

Togg'un resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "7 günde 100 bin ön sipariş. < Teşekkürler Türkiye > Heyecan http://Togg.com.tr ve Trumore uygulamasında devam ediyor." ifadeleri kullanılmıştı. Başvuru sayısı 100 bini geçerken dijital çekiliş 29 Mart’ta noter huzurunda yapılacak.

İLK ÇEKİLİŞTE 30 BİN ARAÇ TESLİM EDİLECEK

T10X için henüz sürenin sonuna gelinmeden verilen ön siparişin 100 bin adedi geçmesi üzerine, 2023 yılı için çekilişle teslim edilecek akıllı cihaz sayısı 12 binden 20 bine çıkarıldı. Ön sipariş sürecinde ön ödeme için banka yoluyla e-Cüzdan’a yapılacak transferler, 27 Mart 2023 tarihinde saat 17.00’ye kadar işleme alınacak ve aynı gün saat 22.00’de sipariş sistemi kapanacak.

Çekilişte şanslı olacak 20 bin kullanıcının yanı sıra 20 bin kişiye yedek liste ayrılacak. Planlanan teslimatlarda iptaller yaşanması halinde yedek listedeki 20 bin kullanıcı devreye alınacak. 2023 teslimatlarında yedekten asıl listeye geçemeyenler 2024 ocak ayında belirlenecek. Yedek listede kalanlar yeni paket ve konfigürasyon seçenekleriyle T10X sipariş edebilirler.

Asıl ve yedek listede yer alamayan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler hesaplara iade edilecek.

AA

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...