Yatırımcılar son alım fırsatlarını nasıl değerlendirmeli? İslam Memiş uyarılarda bulunarak tek tek anlattı

Düzenleyen:
Yatırımcılar son alım fırsatlarını nasıl değerlendirmeli? İslam Memiş uyarılarda bulunarak tek tek anlattı

EKONOMİ Haberleri

Nisan ayının alım için son fırsat olduğunu belirten Altın ve Para Piyasaları Uzamanı İslam Memiş, Mayıs ayıyla birlikte başlayacak süreçle temmuz ayına kadar emtia ve döviz fiyatlarının pik yapacağını belirtti. Peki yatırımcı bu süre zarfında ne yapmalı? Hangi yatırım aracına odaklanmalı? Ne zaman alım-satım yapmalı? İslam Memiş merak edilen soruları madde madde açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzamanı İslam Memiş’in günlerdir bahsettiği Nisan ayı alım fırsatı kendisini iyice göstermeye başladı. Peki yatırımcılar Nisan ayında hangi yatırım araçlarını kullanmalı? Neye yatırım yapmalı? Yaşanan bu süreçte yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, yatırımcıların nasıl bir yol izlemeleri gerektiğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Memiş, birikimlerini kaybetmek istemeyen vatandaşlar içinde kritik değerlendirmelerde bulundu. 

İşte İslam Memiş’in yatırımcılara verdiği kritik tavsiyeler; 

TÜRK LİRASI BİRİKİMİ OLANLAR NE YAPMALI? 

Elinde Türk lirası olanlar için tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, gram altın, gümüş ve sterlin gibi araçlara yönelmenin daha cazip olacağını belirterek, “Eğer elimde TL olsaydı bugün gümüş, gram altın, euro veya sterlin almak cazip olurdu.” ifadelerini kullandı.

DOLAR YATIRIMCISI NE YAPMALI? 

Dolar yatırımcılarına da tavsiyelerde bulunan İslam Memiş, sadece dolarda kalmamalarını tavsiye ederek, "Eğer elimde dolar olsaydı 4’e böler yüzde 25 ile altın yüzde 25 ile gümüş yüzde 25 ile euro yüzde 25 ile sterlin alırdım" dedi. 

GRAM ALTINIM VARSA NE YAPMALIYIM? 

Elinde gram altın bulunanların gümüş ya da sterline yönelmesinin daha mantıklı olacağını belirten Memiş, "Elimde gram altın olsaydı yüzde 25 ile Sterlin yüzde 25 ile Eur yüzde 25 ile gümüş alırdım" dedi. 

EURO VE STERLİNİ OLAN NE YAPMALI? 

Elinde Euro ve Sterlin bulananların sabırlı şekilde beklemeleri gerektiğini vurgulayan İslam Memiş, "Elimde Euro ve Sterlin olsaydı beklerdim.” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...