Yerli otoda büyük heyecan

Yerli otoda büyük heyecan
Başlık ResmiYerli otoda büyük heyecan

Türkiye’nin büyük bir heyecanla beklediği yerli otomobilin prototipi yıl sonunda görücüye çıkıyor. Yerli oto için oluşturulan girişim grubu, yönetim kurulu toplantısını dün Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank katılımıyla gerçekleştirdi.

Kaydet
|

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu “Yıl sonunda halkımızın beğenisine sunacağımız prototipimizin ilk modelini inceledik” ifadesini kullandı.
Toplantı öncesi TOGG Ar-Ge Merkezi’ni ziyaret eden Bakan Varank, TOGG Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş’tan çalışmalara ilişkin bilgi aldı ve çalışanlarla sohbet etti. Karakaş, Türkiye’nin Otomobili Projesi’nde gelinen son duruma ilişkin sunum yaptı ve otomobilin üç boyutlu çizimini gösterdi. Söz konusu toplantıya Bakan Varank’ın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Hisarcıklıoğlu, TOGG Yönetim Kurulu üyelerinden Ethem Sancak, Ahmet Nazif Zorlu, Ahmet Akça ve Taha Yasin Öztürk de katıldı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Ekonomi
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.