Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bizim evler 9 ve Bizim evler 10 satışa sunuldu

Bizim evler 9 ve Bizim evler 10 satışa sunuldu

EMLAK Haberleri

İhlas Holding, Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10’u satışa sundu. Merakla beklenen projelerin satışa sunulmasıyla birlikte son yıllarda satış ofislerinde görülmeyen bir yoğunluk yaşandı. İki proje de konumları, mimarileri ve zengin sosyal donatılarıyla konut alıcılarından büyük beğeni topladı.

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın deneyimiyle 20 binin üzerinde aileyi ev sahibi yapan ve yatırımcılarına kazandıran İhlas Holding, konut alıcısının merakla beklediği iki yeni projesi Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projelerinde satışları başlattı. Yoğun geçen ön talep döneminin ardından projeleri satışa sunan firmanın Ispartakule’de bulunan satış ofisine konut alıcıları akın etti. 145 dairelik özel bir proje olarak dikkatleri üzerine çeken Bizim Evler 9’da alıcılar 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine büyük ilgi gösterdi. Bizim Evler 10 projesinde ise konut alıcıları 3+1 dairelerin yanı sıra ağırlıklı olarak tercihini 2+1 daire tipinden yana kullandı. Kanal İstanbul, Yüksek Hızlı Tren, Metro, Kuzey Marmara Otoyolu gibi ulaşım projelerinin kesiştiği, zemini sağlam, havası temiz, göl ve deniz manzaralı bir noktada yer alan Bizim Evler projeleri yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.

Bizim evler 9 ve Bizim evler 10 satışa sunuldu
Bizim Evler 9

Bizim Evler 3 ve Bizim Evler 5 projelerine komşu olacak şekilde planlanan Bizim Evler 9, konforlu bir yaşam alanı olarak geliştirildi. 14 bin 607 metrekarelik alana inşa edilecek proje, 2 blok ve 145 daireden oluşuyor. Projede ayrıca site sakinlerinin temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği ticari üniteler de yer alıyor. Zengin sosyal donatı alanlarına sahip projede; geniş peyzaj alanlarının yanı sıra yürüyüş yolları, bisiklet yolları, mini futbol ve basketbol sahaları, çok amaçlı salon, mescit, süs havuzları, kamelyalar ile fitness salonu ve saunaya yer verildi. İhlas Holding projelerinin marka bilinirliği, kalite ve güven veren statüsü, konut alıcılarının projeye ilgisini artırıyor. Ispartakule bölgesinde ilk 8 projeye komşu geliştirilen Bizim Evler 10, yapımı planlanan Kanal İstanbul projesinin yanı başında yükselecek. 51 bin 320 metrekarelik alanda hayata geçirilecek Bizim Evler 10 projesinde 6 blokta 558 daire ve ticari üniteler yer alacak. Bizim Evler 10 projesinde; 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 3 farklı tipte daire seçeneğine yer veriliyor. 

Bizim evler 9 ve Bizim evler 10 satışa sunuldu

ZENGİN SOSYAL ALANLAR
Geniş peyzaj ve yeşil alanlara yer verilen Bizim Evler 10’da; süs havuzları, ahşap köprüler, kameriyeler, yürüyüş parkurları, tenis kortu, voleybol, basketbol sahaları, futbol sahaları ve bisiklet yolu yer alacak. Ayrıca sosyal tesis içerisinde kapalı yüzme havuzu, çeşitli spor aktivitelerinin yapılabileceği çok amaçlı kapalı spor salonu, bilardo ve masa tenisi oyun alanları, fitness salonu, Türk hamamı ve buhar odasına da yer veriliyor.


Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...