Bandırmaspor'un bu sezon 4. teknik direktörü Sami Uğurlu oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bandırmaspor'un bu sezon 4. teknik direktörü Sami Uğurlu oldu

FUTBOL Haberleri

Bandırmaspor teknik direktörlüğe Sami Uğurlu'yu getirdi. Sezona Kasımpaşa'nın başında giren 44 yaşındaki çalıştırıcı, 3. haftada görevden alınmıştı. Bandırmaspor 23 maçta topladığı 34 puanla Spor Toto 1. Lig'de 11. sırada yer alıyor.

Bandırmaspor Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Eyüpspor mağlubiyetinin ardından Teknik Direktör İlker Püren ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Ardından hemen arayışlara başlayan Balıkesir ekibi Sami Uğurlu ile anlaşma sağladı. Kayacık Mahallesi’nde bulunan tesislerde Uğurlu ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı. İmza töreninde. Bandırmaspor Başkanı Gürel Soylu da hazır bulundu.

ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA BAŞLANMIŞTI

Geçen sezon play-off finalinde İstanbulspor'a kaybederek Süper Lig'in kapısından dönen Bandırmaspor, sezon devam ederken 4. farklı teknik direktörle çalışacak. 

Sezona Mustafa Gürsel yönetiminde giren Bordo-Beyazlılar Mesut Bakkal ve İlker Püren gibi isimlerle değişim yaşamıştı. Sezona Kasımpaşa'nın başında giren 44 yaşındaki Sami Uğurlu ise 3. haftada görevden alınmıştı. 

Resim

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...