Galatasaray Molde'yi devirdi, grupların kapısını araladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Galatasaray Molde'yi devirdi, grupların kapısını araladı

FUTBOL Haberleri

Cimbom Ellingsen’e Oliveira’nın şanslı frikiğiyle karşılık verdi. Gecenin başarılı ismi Yunus’un asistinde İcardi’nin parmak ısırtan golüyle öne geçti. Haugen moral bozsa da, yine İcardi’nin asistinde Midtsjo takımını tura yaklaştırdı...

UĞUR AKTAN'IN HABERİ - Şampiyonlar Ligi’ne kalabilmek için iki ön eleme turunun ardından play-off’ta Norveç temsilcisi Molde ile eşleşen Galatasaray, zorlu deplasmandan 3-2’lik galibiyetle döndü ve grupların kapısını aralamayı başardı. Üst düzey bir tempoya sahne olan maçta ev sahibi takımın fiziksel olarak oldukça diri olması dikkat çeken bir detay olarak öne çıkarken, Galatasaray’ı galibiyete taşıyan isim attığı ve attırdığı gollerle yine taraftarların sevgilisi İcardi oldu.

BEŞLİ SAVUNDULAR

Maçta gol perdesi karşılaşmanın 8. dakikasında açıldı. Sağ kanattan yükselen kornere iyi yükselen Ellingsen takımını öne geçirdi: 1-0. Sahaya 5-3-2 şeklinde yayılan ve Galatasaray geriden oyun kurarken öndeki iki hücum oyuncusunu Nelsson ve Abdülkerim ile eşleştiren Molde, 6 numarada görev yapan Berkan’a da oldukça yakın savunma yaptı.

Üçüncü bölgedeki bu bire bir savunma Muslera’yı tamamı uzun 18 hatalı pasa zorladı.

Galatasaray Molde'yi devirdi, grupların kapısını araladı

İCARDİ TAM BİR YILDIZ

Maçta beraberliği Oliveira’nın rakibe çarpan frikiğiyle bulan Galatasaray, 29’da İcardi’nin Van Basten’i hatırlatan son vuruşuyla öne geçti: 2-1. İkinci yarıda Boey ve Angelino’nun arkasına atılan toplarla Galatasaray’a zor anlar yaşatan Molde, 56’da Haugen ile skoru eşitledi: 2-2. Fakat İcardi bir yıldız.....

Duraklamalarda Bjornbak’ın hatasını iyi değerlendiren Tangocu sakince ‘al da at’ dedi, Midtsjo son sözü söyledi.

BEŞ MAÇTA DÖRT GOL! MAURO DURMAK BİLMİYOR

Galatasaray’ın bonservisini aldığı Mauro İcardi, durdurulamıyor. Sarı kırmızılılarla üç yıllık sözleşme imzalayan Arjantinli yıldız attığı gollerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Tangocu, çıktığı son 5 maçta 4 gol kaydetti. Yıldız oyuncu, Olimpija maçında tek golü atarken, sarı kırmızılı takım, Trabzonspor’u da İcardi’nin kaydettiği iki golle mağlup etti. Molde’yi de boş geçmeyen İcardi, Cimbom’u öne taşıyan golü atarak adından söz ettirmeyi sürdürdü.

Galatasaray Molde'yi devirdi, grupların kapısını araladı

BURUK: PENALTIMIZ VERİLMEDİ

Maçın ardından mutlu görünen G.Saray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Molde’nin iç saha performansını biliyorduk” derken, “Zaman zaman cevap veremedik ama cevap verdiğimiz anlar oldu. Goller attık. Sayılmayan gol. Verilmeyen penaltımız var. Tura yakın olduğumuzu düşünüyoruz. Fakat çok pozisyon verdik. İkinci maç daha farklı olacak. İcardi attığı ve attırdığı golle maça damgasını vurdu. Ona teşekkür etmeliyiz” sözlerini kullandı.  

YUNUS DÖKTÜRDÜ

Okan Buruk, Trabzonspor mücadelesinin ilk 11’inde yer alan Torreira’ya cezası sebebiyle Molde karşısında görev veremedi. Tecrübeli teknik adam, Barış Alper’in yerine de Yunus Akgün’ü oynattı. Sarı kırmızılıların İngiltere Championship ekiplerinden Leicester City’ye kiralanması hususunda anlaşma sağladığı Yunus geceye damga vurdu. İlk golde faulü alan Yunus ikinci golde İcardi’ye asist yaptı. Futbolcunun bir golü de VAR kararıyla iptal edildi.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...