A Milli futbolcu Orkun Kökçü, umreden fotoğraf paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
A Milli futbolcu Orkun Kökçü, umreden fotoğraf paylaştı

FUTBOL Haberleri

Hollanda'da Feyenoord forması terleten A Milli futbolcumuz Orkun Kökçü, umreye gitti. Kökçü, kutsal toprakları takım arkadaşı olan Muhammed Taabouni ile ziyaret etti. İkili sosyal medya hesapların fotoğraf paylaşmayı da unutmadı.

Hollanda Ligi'nde top koşturan A Milli Takımımızın başarılı oyuncusu Orkun Kökçü, Feyenoord'dan takım arkadaşı Muhammed Taabouni ile Dünya Kupası arasında umre ziyaretinde bulundu.

FOTOĞRAF PAYLAŞTI

İki futbolcu sosyal medya hesaplarından umre ziyaretine ilişkin bir fotoğraf paylaştı. İkilinin paylaşımının altında binlerce beğeni geldi.

PAZUBAND TAKMAYI REDDETMİŞTİ

Orkun Kökçü'nün geçtiğimiz haftalarda LGBT pazubandını takmayı reddetmesi ise yeniden gündeme getirildi.

KÖKÇÜ NE DEMİŞTİ?

LGBT pazubandını takmayacağını açıklayan milli oyuncu, "Herkesin istediğini veya hissettiğini yapmakta özgür olduğuna inanıyorum. Yapılacak bu hareketin önemini çok iyi biliyorum ancak dini inancım nedeniyle, bunu yapacak doğru kişi olduğumu hissetmiyorum. Bu yüzden de bu kaptanlık bandını takarken rahat hissetmiyorum." demişti.

Düzenleyen:  - FUTBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...