Suudileri reddetti! Pepe'nin Trabzon aşkı...

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Suudileri reddetti! Pepe'nin Trabzon aşkı...

FUTBOL Haberleri  / HABER MERKEZİ

Arsenal’in kulüp rekorunu kırarak dört yıl önce Fransız ekibi Lille’den 80 milyon avroya aldığı Fildişili, astronomik teklifleri elinin tersiyle itip imza parasıyla birlikte toplamda 3 milyon 350 bin avroya Trabzonsporlu oldu.

Transferin son günlerinde üst üste yaptığı transferlerle dikkati çeken Trabzonspor, Nicolas Pepe’yi renklerine bağlayarak Avrupa’da ses getirdi. Bordo mavililer önceki gün İstanbul’a getirdiği Pepe’yi dün sağlık kontrolünden geçirdi ve 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusuna bir yıllık imzayı attırdı.

Fildişili oyuncu, daha dört sezon önce Arsenal’in kulüp rekorunu kırarak Lille’den 80 milyon avroya transfer olmuştu. 2020-21 sezonunda Arsenal’de 51 maça çıkıp 16 gol, 6 asiste imza atan Pepe, 2022-23 sezonu başında Nice’e kiralandı.

SUUDİLERİ REDDETTİ

Nice’te sakatlığı sebebiyle toplam 28 maçta forma giyebilen Fildişili sağ kanat, 8 gol kaydetti. Arsenal’in sözleşmesini feshettiği Pepe, Suudi kulübü Al Shabab’ın astronomik teklifini elinin tersiyle itip Trabzonspor’u seçti.

Bordo mavili kulüp Pepe’yle bir yıllık sözleşme imzalandığını açıklarken, oyuncuya yıllık 1,750 milyon avro ücret ödeneceğini, imza parası olarak 1,6 milyon avro verileceğini belirtti.

Henüz 28 yaşında olan ve dev kulüpleri peşinden koşturan Pepe, böylece ‘sudan ucuza’ denilebilecek bir ücrete Trabzonsporlu oldu.

ZİRVEYE TAŞIYACAĞIM

Dün gece yarısı Trabzon’a gelen Pepe taraftarlarca büyük coşkuyla karşılandı. Yıldız oyuncu ayağının tozuyla iddialı konuştu: Trabzon tam bir futbol şehri. Buraya gelmeden önce çok şey araştırdım. Şampiyonluk kutlamaları muhteşemdi. Trabzonspor’u ligin zirvesine taşımak istiyorum. Benim için yeni bir meydan okuma olacak...

ZAHA'NIN ANISI: ÇOK HORLUYOR

Galatasaray’ın yeni transferi Wilfred Zaha’nın “Bize gel” diye aklını çelmeye çalıştığı Nicolas Pepe, Trabzonspor’u seçti. İngiltere’de daha önce katıldığı bir yayında anısını paylaşan Zaha, “Millî takım kamplarında Pepe’yle aynı odada kalıyordum. Öyle horluyordu ki, sanki odadan bir motor geçiyordu” demişti.

Düzenleyen:  - FUTBOL
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...