Başak Demirtaş aday mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Başak Demirtaş aday mı?

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Başak Demirtaş aday mı? sorusunun cevabı araştırılıyor. CHP ile ittifak çalışmalarında bulunan DEM Parti'de Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istediğini açıklaması iddiasıyla Başak Demirtaş aday mı? sorusu araştırılmaya başlandı. Başak Demirtaş aday mı?

Başak Demirtaş aday mı? sorusunun cevabı arama motorlarında araştırılıyor. Başak Demirtaş'ın DEM Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday gösterilip gösterilmeyeceği konuşulıyor. CHP ile ittifak çalışmalarında bulunan DEM Parti'de Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istediğini açıklaması iddiasıyla Başak Demirtaş aday mı? sorusu araştırılmaya başlandı. Başak Demirtaş aday mı? İşte haberin detayları...

BAŞAK DEMİRTAŞ ADAY MI?

DEM Parti, 6 ilde ve İstanbul'da İmamoğlu'na destek vermek için Esenyurt ve Adalar'da CHP ile ittifak içerisinde olma çalışmaları devam ederken şaşırtan bir haber yayıldı. DEM Parti'nin İstanbul'da eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın aday göstereceği konuşuluyor. Ekrem İmamoğlu çıkan haberler üzerine görüşü sorulduğunda konunun DEM Parti'yi ilgilendirdiğini ve bir başka partinin adayının diğer bir partinin aday çıkarıp çıkarmayacağı ile ilgili yorum yapmasının doğru olmadığını ekledi. Başak Demirtaş ise konuya ilişkin  "Parti uygun görürse düşünebilirim"  açıklamasını yaptı. Kulislerde yayılan bilgiye göre DEM Partisi konuyu değerlendirmeye alacak. DEM Parti sözcüsünün DEM Parti'si daha önce batıda "kent uzlaşısı" stratejisi ile siyasi partilerle ittifak kurabileceğini belirtmişti. Başak Demirtaş'ın adaylığı kesin değil. 

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...