Hac kontenjanları ne kadar oldu? Diyanet İşleri Başkanlığı hac kontenjanlarını arttırdı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hac kontenjanları ne kadar oldu? Diyanet İşleri Başkanlığı hac kontenjanlarını arttırdı mı?

Güncel Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Her yıl hacca gitmek için kuraya giren vatandaşlar Hac kontenjanlarının artıp artmadığını merak ediyor. Diyanet İşleri Başkanlığı hac kontenjanlarına ilişkin açıklama yaptı. Hac kontenjanları ne kadar oldu? Diyanet İşleri Başkanlığı hac kontenjanlarını arttırdı mı?

Her yıl hacca gitmek için kuraya giren vatandaşlar Hac kontenjanlarının artıp artmadığını merak ediyor. Hac kontenjanları kaç kişi oldu? Diyanet İşleri Başkanlığı hac kontenjanlarına ilişkin açıklama yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından 2024 yılı hac protokolünü yaptıklarını belirtti. Hac kontenjanları kaç kişi oldu? Diyanet İşleri Başkanlığı hac kontenjanlarını arttırdı mı?

HAC KONTENJANLARI NE KADAR OLDU?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından 2024 yılı hac protokolüne dair açıklama yaptı. Hac kurasına giren ve yedeklerde olan vatandaşlar hac kontenjanının artıp artmadığını merak ediyor. Türkiye nüfusunun 86 milyon olması nedeniyle Türkiye'nin 86 bin kontenjan hakkı olduğunu söyledi. Ali Erbaş yaptığı açıklamada 83 bin 430 olan hac kontenjanının 86 bine çıkacağını açıkladı. Yedekte bekleyen hacıların için de kontenjan artarsa onlar içinde imkan doğacak. 

 

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...