'Sosyete torbacısı' avukata suçüstü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
'Sosyete torbacısı' avukata suçüstü

Güncel Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul’da sosyete ve magazin dünyasına uyuşturucu satan avukat suçüstü yakalandı. Polisin adım adım takibiyle yakayı ele veren avukatın radarında ünlü eğlence mekanlarının olduğu kaydedildi.

İstanbul’da Beşiktaş, Şişli, Cihangir, Nişantaşı ve Beyoğlu’ndaki sosyetik gece kulüplerine uyuşturucu sattığı tespit edilen biri avukat 2 şüpheli polisin radarına takıldı. 

Ünlü müşterileri olduğu belirlenen avukat U.G. ve beraberindeki S.A. teknik ve fiziki takibe alındı. Şüphelilerin her adımını izleyen ekipler, avukat kimliğinden dolayı polis uygulaması ve kontrollerinde aramaya girmeden kolayca geçebileceği düşüncesiyle hareket eden U.G. ile S.A.‘nın yakalanması için operasyonun düğmesine bastı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Yürütülen titiz ve detaylı saha çalışmaları neticesinde; U.G. ve birlikte hareket ettiği S.A., uyuşturucu satarken suçüstü yakalandı. Avukat U.G.'nin aracında ve evinde yapılan aramalarda ise çok sayıda kokain, skunk ele geçirildi.

Yakalanan U.G. ve S.A. isimli şahıslar "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti" suçundan sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - Güncel
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...