14 Şubat Antalya'da okullar tatil mi? Antalya hangi ilçelerde okullar tatil edildi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
14 Şubat Antalya'da okullar tatil mi? Antalya hangi ilçelerde okullar tatil edildi?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Antalya'da olumsuz hava koşulları devam ediyor. Vatandaşlar 14 Şubat Antalya'da okullar tatil mi sorusunun cevabını merak ediyor. Antalya Valiliği açıklama yaptı. Antalya'da okullar tatil mi, hangi ilçelerde okullar tatil edildi sorularının detayları haberimizde...

Antalya'da Pazartesi akşamından bu yana devam eden kuvvetli yağış, sel ve taşkınların ardından hayatın normale dönmesi için çalışılıyor. Öğrenciler ve veliler devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle 14 Şubat Antalya'da okullar tatil mi? sorusunun cevabını araştırıyor. 14 Şubat Antalya'da okullar tatil mi? Antalya hangi ilçelerde okullar tatil edildi? Antalya Valiliği konuya ilişkin açıklama yaptı.

14 ŞUBAT ANTALYA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Antalya'da  5 merkez ilçede 14 Şubat 2024 Çarşamba günü eğitim kurumlarında eğitime 1 gün süreyle ara verdi. Ayrıca kamu kuruluşlarında çalışan 0-6 yaş arası çocuğu olan kadın kamu personelleri 1 gün idari izinli sayılıyor. Antalya merkez ilçelerinde hizmet kreş ve gündüz bakımevleri 14 Şubat 2024 Çarşamba günü 1 gün süreyle ile tatil edildi. 5 merkez ilçede çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personel 1 gün idari izinli sayıldı. 

ANTALYA HANGİ İLÇELERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

Antalya'nın 5 merkez ilçesi; Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa, Aksu ve Döşemealtı ilçelerinde 14 Şubat 2024 Çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...