Antray seferleri ne zaman başlayacak? Antray çalışmaya başladı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Antray seferleri ne zaman başlayacak? Antray çalışmaya başladı mı?

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Antalya'da olumsuz hava koşullar, sel ve taşkınlar nedeniyle Antray tramvay seferlerinin durmuştu Vatandaşlar Antray seferleri ne zaman başlayacak? sorusunun cevabını araştırıyor. Detaylar haberimizde...

Antalya'da Pazartesi akşamından beri yaşanan olumsuz hava koşulları, sel ve taşkınlar nedeniyle Antray seferleri durduruldu. Seferlerin durmasının ardından Antray seferleri ne zaman başlayacak? Antray çalışmaya başladı mı sorularının cevabı araştırılıyor. 

ANTRAY SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Antalya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Antray seferleri durduruldu. 5 merkez ilçede meydana gelen sel ve taşkınlarda vatandaşlar zor durumda kaldı. Antray seferleri ne zaman başlayacak? Antray çalışmaya başladı mı?

Antalya Ulaşım A.Ş.'nin yaptığı açıklamaya göre taşkın ve sel sebebiye bugün de (14 Şubat 2024 Çarşamba) Antray seferleri başlamadı. Ekiplerin hat temizliği ve su tahliyesi işlemlerine devam ettiklerini belirtti. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...