16 ilde FETÖ operasyonu: 47 gözaltı kararı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
16 ilde FETÖ operasyonu: 47 gözaltı kararı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

FETÖ'nün TSK içindeki yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 47 kişi hakkında yakalama kararı verildi. İzmir merkezli 16 ilde düzenlenen operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ ile mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Ardı ardına düzenlenen operasyonlar ile terör örgütüne adeta göz açtırılmıyor. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ'nün Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki gizli yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 47 şüpheli tespit edildi. Bu kapsamda, 27’si muvazzaf 31 asker ile 16 darbe girişimi sonrası ilişikleri kesilen askeri okul öğrencisinin gözaltına alınması için harekete geçildi.

Aralarında 1 albay, 28 astsubay ve 2 uzman çavuşun da bulunduğu şüphelilerin yakalanması için İzmir merkezli 16 ilde eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Polis ve jandarma ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman da ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...