2 milyon TL'lik gasp: Birlikte bankaya gittiği arkadaşları tarafından soyuldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
2 milyon TL'lik gasp: Birlikte bankaya gittiği arkadaşları tarafından soyuldu

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Arnavutköy'de bir kişi, birlikte ticaret yaptığı şahıslar tarafından gasbedildi. Zanlılar içinde 2 milyon TL olan çantayı alıp kaçtı. Suç duyurusu için emniyete giden mağdur ise arkadaşlarının çok sayıda sabıkası olduğunu öğrendi.

İstanbul'da yaşayan Serdar Ş, aralarında ticari ilişki bulunan İsa Y. ve Halis G'ye bankaya yüklü miktarda para yatıracağını, güvenliği için ikisinin de yanında gelmesini istedi. Bunun üzerine sözleşen taraflar, Arnavutköy İstiklal Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi’ndeki betonarme boru fabrikasında buluştu. 

ZANLILAR, SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

İddiaya göre İsa Y. ve Halis G. para dolu çantayı alıp araçla kaçtı. 2 milyon TL'sini kaptıran Serdar Ş, polise giderek şikayette bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatan güvenlik güçleri, şüphelilerin hırsızlık, dolandırıcılık, tehdit, adam yaralama, resmi belgede sahtecilik gibi çok sayıda suçtan sabıkalı olduğunu tespit etti. Polis, zanlıların yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...