HSK kararnameyi yayımladı: 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
HSK kararnameyi yayımladı: 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti

GÜNDEM Haberleri

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi yayımlandı. Kararla 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Hakimler ve Savcılar Kurulunun 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ülkemize ve yargı teşkilatımıza hayırlı olsun." dedi.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana kararname çalışmalarını tamamladı. Toplamda 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.

https://twitter.com/yilmaztunc/status/1680980483734220805

"KARARNAME ÜLKEMİZE VE YARGI TEŞKİLATIMIZA HAYIRLI OLSUN"

Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Bakan Tunç, "Hakimler ve Savcılar Kurulunun 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ülkemize ve yargı teşkilatımıza hayırlı olsun. Hakim ve Savcılarımıza yeni görev yerlerinde başarılar diler, aileleri ile birlikte sağlık ve esenlikler temenni ederim. Adalete olan güveni daha da yukarılara taşımak için her kademedeki meslektaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz." İfadelerine yer verdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...