5 kişinin öldüğü TAG Otoyolu'ndaki korkunç kazada gelişme: 3 zanlı tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nda minibüsün karayolları kamyonuna çarparak savrulduğu kazada 5 kişi hayatını kaybetmişti. Feci kaza sonrası gözaltına alınan 2 şoför ve karayolları çalışanı bir kişi tutuklandı.

Gaziantep'te sık sık kazaların yaşandığı TAG Otoyolu'nda dün akşam saatlerinde bir minibüs devrildi ve 5 kişinin öldüğü bu kazada bir gelişme yaşandı. Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu Nizip ilçesi yakınlarında meydana gelen olayda Diyarbakır'dan yola çıkan Necati Demir idaresindeki  yolcu minibüsü, refüjdeki otları temizleyen 33 ACR 915 plakalı Çetin Koçarslan kontrolündeki karayolları kamyonuna çarptıktan metrelerce savruldu. Feci kaza sonucu 5 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı.

2 ŞOFÖR VE KARAYOLLARI ÇALIŞANI TUTUKLANDI

Feci kazanın ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde minibüs şoförü Necati Demir, karayolları kamyonu şoförü Çetin Koçarslan ve karayolları çalışanı Mahmut Ö. isimli şahıslar gözaltına alındı. Gözaltındaki işlemleri tamamlanan 3 şahıs, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. Kaza ile ilgili soruşturmanın ise sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...