Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

79 yaşındaki kadın iskeleden atladı! İntihar anları saniye saniye kamerada

Pendik sahilde bulunan iskeleye çıkan 79 yaşındaki yaşlı kadın, bir süre bekledikten sonra kendini denize attı. Yaşlı kadın hayatını kaybederken, o anlar saniye saniye kameralara yansıdı. 

Kaydet
a- | +A

Saat 13.20 sıralarında Pendik sahildeki  balıkçı barınaklarının yanına gelen 79 yaşındaki Azime A. isimli kadın bir süre bekledikten sonra denize atladı.

Denizde hareketsiz bir şekilde kadını gören vatandaşlar polise ve 112 sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi oluştururken dalgıç polisler kadının cansız bedenini sudan çıkarttı. Kadının cenazesi sağlık ekiplerine teslim edildi.

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI 

Azime A.'nın denize atlama anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Kadının bir müddet sahilde bekledikten sonra denize atladığı görüldü. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.