'Tosuncuk'un cebinden çıkan para şoke etti

Düzenleyen:
'Tosuncuk'un cebinden çıkan para şoke etti

GÜNDEM Haberleri

On binlerce kişiyi dolandıran ve yurt dışında lüks bir hayat süren Mehmet Aydın'ın cebinden kaç para çıktı? Polis, bütün detayları paylaştı.

Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın, nöbetçi hâkimlik tarafından tutuklandı. Türkiye'den kaçarken milyonlarda lirası olan Aydın'ın, teslim olduktan sonra Türkiye'ye getirildiğinde cebinden 116 lira karşılığına denk düşen 70 Brezilya reali olması dikkat çekti. "Mağdurlara borcumu ödeyeceğim" diyen "Tosuncuk", polisin "Nasıl ödeyeceksin?" sorusuna ise kaçamak cevaplar verdi. Nakit parası olup olmadığına ilişkin de bir bilgi paylaşmadı.

EŞİNDEN BOŞANMAMIŞ
 Ayrıca boşandı denilen eşi Sıla Aydın ile resmî kayıtlara göre hâlâ evli olduğu ortaya çıktı. Aydın'ın, Uruguay'da yakalanmaktan da son anda kurtulduğu, bu ülkedeki Ferrari marka aracına ve lüks evine el konulduğu ortaya çıktı.

BITCOINLERİNİ HARCAMIŞ
 Mehmet Aydın'a, 2018'de Balıkesir'de el konulan yüzlerce  bilgisayarın bulunduğu depoyla ilgili de sorular yöneltildi. Bitcoin tarlası olarak kullanılan adresle ilgili bilgisi olmadığını söyleyen Aydın, “Hesaplarında kripto para var mı?” sorusuna "Vardı, ancak mal varlığıma el konulunca harcadım” şeklinde cevap verdi.




Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...