Teröre bir darbe daha! 5 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen:
Teröre bir darbe daha! 5 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, resmi sosyal medya hesabından Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda 5 PKK/YPG'li terörist daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), teröre geçit vermiyor. Yapılan baaşrılı operasyonalrla, terörsitlerin inleri başlarına yıkılıyor. Bu kapsamda  Suriye'nin kuzeyindegerçekleştirilen operasyon sonrası açıklama yapan Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 5 PKK/YPG'li terörist daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

BARIŞ PINARI BÖLGESİNDE 2, ZEYTİN DALI BÖLGESİNDE 3 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı bölgesinde 2, Zeytin Dalı bölgesinde bir olmak üzere saldırı hazırlığındaki 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

MSB'den yapılan açıklamada, Irak'ın kuzeyinde olduğu gibi Suriye'nin kuzeyindeki PKK/YPG'li teröristlere yönelik operasyonların sürdüğü belirtildi.

Açıklamada, "Kahraman komandolarımız, Barış Pınarı bölgesinde 2, Zeytin Dalı bölgesinde bir olmak üzere saldırı hazırlığındaki toplam 3 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi." ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...