Sözcü Çelik'ten muhalefete 'seçim güvenliği' cevabı

Düzenleyen:
Sözcü Çelik'ten muhalefete 'seçim güvenliği' cevabı

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefetin seçim güvenliğine ilişkin açıklamalarına, "En büyük seçim garantisi terörle mücadeledir. Kaybedecekleri seçime şimdiden bahane uydurmaya çalışıyorlar" cevabını verdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen partisinin 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamalarından önemli bölümler şu şekilde:

 İç ve dış güvenliğin ele alındığı oturumlar yapıldı. Geçmişte Türkiye'nin masada olduğu, sahada olmadığı dönemler olurdu. Bu da bir çeşit vesayetti.
Cumhurbaşkanımızın başbakanlığından itibaren siyasi hareketimiz büyük bir devrim gerçekleştirdi. Sahayla masada aynı anda olabilen kapasite, meşru siyasetin talimatları çerçevesinde ortaya çıkabilmektedir.

Türkiye'de verilen kararların hayata geçirilmesi için iç, dış güvenlik ve dış politika senkronize şekilde çalışmaktadır.

EKONOMİDE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME YAPILACAK

Türkiye artık her meselede hem masadadır hem de sahadadır.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ortaya konulan siyasetin, meşru hedeflerine ulaşma kararı birbirini tamamlayan şekilde yoluna devam etmektedir.

Ekonomi ile ilgili kapsamlı değerlendirmelerde bulunacağız.

Seçim sonuçlarını kabullenmeyecekler diye konuşuyorlar. Biz sonuç ne olursa olsun saygı duyarız dedik.

Yerel seçimlerde itirazlarımızı yaptık ve sonuçta kazananları tebrik ettik. Bu konuda suçlanacak zerre kadar leke yoktur. Bu suçlamaları yapanların geçmişte açık oya kadar lekeler mevcuttur.

EN BÜYÜK SEÇİM GARANTİSİ TERÖRLE MÜCADELEDİR

Biz vatandaşımızın sandıklara sahip çıkmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. En büyük seçim garantisi terörle mücadeledir. Terör konusunda sesi çıkmayanların, çıkıp da bize söyleyeceği seçim güvenliği dersi yoktur. Kaybedecekleri seçime şimdiden bahane uydurmaya çalışıyorlar

Mantığa sığmayacak şekilde, biz de söyledik sayın Devlet Bahçeli de söyledi: Bizim adayımız kesinlikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'dır. Onların yapması gereken kamuoyunun önüne çıkıp adaylarını açıklamalarıdır.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...