ABD'den İskenderun'a gelen çift depremde hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ABD'den İskenderun'a gelen çift depremde hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

ABD'nin Florida eyaletine bağlı Orlando şehrinde yaşayan Alex İskender Ilgın, eşi Veronika Ilgın ile Hatay' İskenderun'da yaşayan annesini ziyarete geldi. Ilgın çifti burada depreme yakalandı. İskender Ilgın, eşi ve annesinin enkazda cesedine ulaşıldı.

Deprem bölgesinden ABD'ye bir acı haber daha ulaştı. Ulusal basına yansıyan haberlere göre Florida eyaletine bağlı Orlando kentinde emlakçılık yapan Alex İskender Ilgın ve Temmuz 2022'de evlendiği eşi Veronika Ilgın, aile ziyareti için gittikleri Hatay'ın İskenderun ilçesinde depreme yakalandı. Alex İskender Ilgın, eşi ve annesi enkaz altında kaldı. Arama kurtarma çalışması yapan ekipler, bina yıkıntısının altından 3 kişinin cansız bedenini çıkardı.

ABD'den İskenderun'a gelen çift depremde hayatını kaybetti

Foto: Veronika ve Alex İskender Ilgın

ABD'DEN GELEN BİR AİLE DAHA YOK OLMUŞTU

New York'un Queens şehrinde yaşayan bilgisayar mühendisi Burak Firik (35), eşi Kimberly (32), oğulları Hamza (2) ve Bilal (1) de depremde can ver vermişti. Aile, Burak Firik'in kalp ameliyatı olan babasını ziyaret etmek için gittikleri Kahramanmaraş'ta, depreme yakalanmıştı. Türk Diyanet Camii'nde, dün Firik ailesi için gıyabi cenaze töreni düzenlenmişti. Columbia Üniversitesinde yüksek lisans eğitimi tamamlayan Burak Firik, IBM ve Amazon şirketlerinde bilgisayar mühendisi olarak çalışıyordu.

ABD'den İskenderun'a gelen çift depremde hayatını kaybetti

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...