Ahmet Davutoğlu'nun canlı yayını gündem oldu! Rakamı gören herkes aynı soruyu sordu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ahmet Davutoğlu'nun canlı yayını gündem oldu! Rakamı gören herkes aynı soruyu sordu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

14 Mayıs seçimlerine CHP listelerinden giren ve 10 milletvekili çıkaran Gelecek Partisi'nin genel başkanı Ahmet Davutoğlu, yaptığı canlı yayını sadece 5 kişinin izlemesi ile gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları "10 vekilden hangileri izlemedi?" dedi.

2019 yılında Gelecek Partisi'ni kuran ve 14 Mayıs seçimlerine CHP listelerinden girerek meclise 10 vekil sokan Ahmet Davutoğlu, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. 6 Şubat depremleri için YouTube hesabından bir canlı yayın açan Davutoğlu, sosyal medyanın gündemine oturdu.

SADECE 5 KİŞİ İZLEDİ

Canlı yayın açan Davutoğlu'nun yayınını anlık olarak yalnızca beş kişinin takip ettiği görüldü. Bu rakam, görenleri şaşkına çevirdi.

Ahmet Davutoğlu'nun canlı yayını gündem oldu! Rakamı gören herkes aynı soruyu sordu

1.700 GÖRÜNTÜLENME ALDI

"6 Şubat büyük felaketinin birinci yılına dair açıklamamız" başlıklı video toplamda ise 1.700 görüntülenme aldı.

"10 VEKİLDEN HANGİLERİ İZLEMEDİ?"

Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı pazarlık sonucunda 10 milletvekili çıkaran Davutoğlu'nun videosunun yalnızca beş kişi tarafından takip edilmesi sosyal medyada çok konuşuldu. Kullanıcılar, "10 vekilden hangileri izlemedi?" sorusunu sordu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...