Davutoğlu: 100 bölgede seçimlere Saadet'le ortak gireceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Politika Haberleri  / Anadolu Ajansı

Yerel seçimler için son viraja yaklaşırken siyasi partilerde çalışmalar hızla devam ediyor. Saadet-Gelecek grup toplantısında konuşan Ahmet Davutoğlu, Temel Karamollaoğlu ile geçen hafta bir araya geldiklerini ve 100 bölgede seçimlere ortak gireceklerini açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için Saadet Partisi ile yaptıkları çalışmaları anlatarak, "Geçen hafta Sayın Karamollaoğlu ile birlikte arkadaşlarımızla ortak bir toplantı yaptık. Büyük bir memnuniyetle ifade ediyorum ki büyükşehirlerden, illerden, ilçelerden ve beldelerden oluşan 100 seçim bölgesinde seçimlere ortak gireceğiz" bilgisini paylaştı.

Davutoğlu, bu sayıyı mümkün olan en üst noktaya çekmeye çalışacaklarını söyledi ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "200-300" dediğini aktardı.

Davutoğlu: 100 bölgede seçimlere Saadet'le ortak gireceğiz

'KENDİ KENDİLERİNİ FESHETTİLER'

Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya ise Gazze'nin çetin bir imtihan verdiğini, bu imtihanda Filistin ve Gazze'nin yalnız bırakıldığını belirterek, "Tüm uluslararası kuruluşlar Gazze'yi görmezden gelerek aslında kendi kendilerini feshettiklerini dünyaya ilan etmiş oldular." düşüncesini dile getirdi.

İsrail sorunu karşısında İslam ülkelerinin yapamadığını Güney Afrika'nın yaptığını kaydeden Kaya, "Bizimkiler ise gemileri göndermeye devam ediyor. Türkiye'ye yakışan bu muydu? Bu aziz millete, bu ayıbı yaşatmaya ne hakkınız vardı?" diye sordu.

Düzenleyen:  - Politika
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...