AK PARTİ İSTANBUL MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI? AK Parti Atatürk Havalimanı Mitingi Rekor mu? AK Parti Miting Rekoru Kaç?

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

14 Mayıs’ta Türkiye’nin kaderini belirleyeceği seçimler için geri sayım devam ediyor. Genel seçimlere sayılı günler kalırken Cumhurbaşkanı adayları mitinglerine devam ediyor. Bu kapsamda dün kapsamda Millet İttifakı İstanbul Maltepe Etkinlik Alanı'nda miting düzenledi. Bugün ise Atatürk Havalimanı’nda Cumhur İttifakı ortakları miting düzenliyor. Milyonların ilgi gösterdiği mitingde için “AK Parti İstanbul mitingine kaç katıldı? AK Parti Atatürk Havalimanı Mitingi rekor mu?” gibi sorular vatandaşların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Hatırlanacağı üzere AK Parti 2018 Yenikapı mitingine 1 milyon 300 bin kişi katılmıştı. Peki, AK Parti İstanbul mitingine kaç katıldı? AK Parti Atatürk Havalimanı Mitingi rekor mu?

Türkiye Cumhuriyet tarihinin miting rekorlarını kıran AK Parti bugün yeni bir rekor kırmayı hedefliyor. Saat 16:00’da Atatürk Millet Bahçesi’nde başlayacak olan AK Parti mitingi için vatandaşlar alana akın akın gitmeye başladı. Dev İstanbul mitingine AK Parti’nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Cumhur İttifakı ortaklarından MHP lideri Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan da katılacak. Yoğun bir katılım beklenen miting için özellikle “AK Parti İstanbul mitingine kaç katıldı? AK Parti Atatürk Havalimanı Mitingi rekor mu?” soruları merak ediliyor. Milyonların ilgi gösterdiği mitinge ilişkin tüm detaylar haberimizde. Peki, AK Parti İstanbul mitingine kaç katıldı? AK Parti Atatürk Havalimanı Mitingi rekor mu?

AK PARTİ İSTANBUL MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI? AK Parti Atatürk Havalimanı Mitingi Rekor mu? AK Parti Miting Rekoru Kaç?

AK PARTİ MİTİNG REKORU KAÇ?

AK Parti 2018 yılında düzenlediği Yenikapı mitingine 1 milyon 300 binden fazla kişi katılım göstermişti. 15 Temmuz 2016 hain işgal girişimine ilişkin düzenlenen Yenikapı mitingine ise 5 milyondan fazla vatandaş katılım göstermişti. AK Parti en son mitinginin rekoru ise 1 milyon 300 bin kişidir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitingine resmi katılım sayısını açıkladı. Erdoğan, mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu.

AK PARTİ İSTANBUL MİTİNGİNE KAÇ KİŞİ KATILDI?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde "Büyük İstanbul Mitingi" gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi rakamlara göre mitinge 1 milyon 700 bin katılım olduğunu açıkladı.

AK PARTİ ATATÜRK HAVALİMANI MİTİNGİ REKOR MU?

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Fatih Erbakan’ın iştirak ettiği mitinge ilişkin katılım verileri henüz açıklanmadı. Verilerin açıklamasının ardından yeni bir rekor kırıldı!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...