Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

AK Parti'de yeni kadro şekilleniyor! Mesut Özil ve Sinan Akçıl yönetime dahil olacak

AK Parti'de yeni kadro şekilleniyor! Mesut Özil ve Sinan Akçıl yönetime dahil olacak

AK Parti'de gözler bugün düzenlenecek 8. Olağan Büyük Kongre'ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partinin yeni kadrolarını açıklaması beklenirken sanat ve spor camiasından iki sürpriz ismin, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'na (MKYK) alındığı iddia edildi. Gazeteci Sinan Burhan, Mesut Özil ve Sinan Akçıl'ın parti yönetimine girdiğini belirtti.

Kaydet
a- | +A

AK Parti 8'inci Olağan Büyük Kongresi bugün Ankara Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

Ana sloganı "Adında AK, Işığında İstikbal" olarak kararlaştırılan kongrede, 1607 delegenin oy kullanması bekleniyor. Kongrede ayrıca AK Parti'nin yeni şarkısının da tanıtılması ve kısa film gösteriminin yapılması planlanıyor.

AK Parti'de yeni kadro şekilleniyor! Mesut Özil ve Sinan Akçıl yönetime dahil olacak - 1. Resim
Başlık ResmiAK Parti'de yeni kadro şekilleniyor! Mesut Özil ve Sinan Akçıl yönetime dahil olacak - 1. Resim

"HEP BERABER YENİ BİR DÖNEMİN KAPILARINI AÇACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kongre'ye ilişkin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda "Aziz milletimizin kaderini değiştiren, Türkiye Yüzyılına emin adımlarla ilerleyen kutlu yolculuğumuzda, Allah'ın izniyle yarım kalan hiçbir hikaye olmayacak... AK Parti'mizin 8'inci Olağan Büyük Kongresi'ni inşallah 23 Şubat Pazar günü partimize yakışır bir atmosferde icra edecek, hep beraber yeni bir dönemin kapılarını açacağız. Adında AK Işığında İstikbal" ifadesini kullandı.

AK Parti'de yeni kadro şekilleniyor! Mesut Özil ve Sinan Akçıl yönetime dahil olacak - 2. Resim
Başlık ResmiAK Parti'de yeni kadro şekilleniyor! Mesut Özil ve Sinan Akçıl yönetime dahil olacak - 2. Resim

BAKMADAN GEÇME
DEVA Partisi, AK Parti Kongresine katılmayacağını açıkladı
HABER

DEVA Partisi, AK Parti Kongresine katılmayacağını açıkladı

MESUT ÖZİL VE SİNAN AKÇIL AK PARTİ YÖNETİMİNE DAHİL OLUYOR!

Erdoğan'ın verdiği 'yeni yapılanma' mesajlarının ardından partide büyük bir değişim olacağı öngörülüyor.

AK Parti'de yeni kadro şekilleniyor! Mesut Özil ve Sinan Akçıl yönetime dahil olacak - 3. Resim
Başlık ResmiAK Parti'de yeni kadro şekilleniyor! Mesut Özil ve Sinan Akçıl yönetime dahil olacak - 3. Resim

Sanat ve spor alanından 2 sürpriz ismin AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nda (MKYK) yer alacağı iddia edildi.

Gazeteci Sinan Burhan, ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile ünlü futbolcu Mesut Özil'in parti yönetimine girdiğini ifade etti.

AK Parti'de yeni kadro şekilleniyor! Mesut Özil ve Sinan Akçıl yönetime dahil olacak - 4. Resim
Başlık ResmiAK Parti'de yeni kadro şekilleniyor! Mesut Özil ve Sinan Akçıl yönetime dahil olacak - 4. Resim

Burhan, TV100 canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Mesut Özil ve Sinan Akçıl... Spor ve sanat dünyasının iki önemli ismi. Osman Gökçek, Emre Cemil Ayvalı, Bülent Turan, Kürşad Zorlu ve Mevlüt Çavuşoğlu da AK Parti MKYK'da yer alacak" dedi.

BAKMADAN GEÇME
AK Parti
HABER

AK Parti'de büyük gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan 8. Olağan Büyük Kongre'de dünyaya mesaj verecek

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.