AK Partili Yılmaz'ın 15 Temmuz mesajı dikkat çekti: Dünyada örneği az olan bir direniş

Düzenleyen:
- Güncelleme:
AK Partili Yılmaz'ın 15 Temmuz mesajı dikkat çekti: Dünyada örneği az olan bir direniş

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı. Yılmaz, mesajında, şehitlerin kanıyla, büyük fedakarlıklarla kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin sıradan bir devlet olmadığını vurguladı ve mesajına "Dünyada örneği az olan bir direniş" notunu düştü.

Türkiye'nin başta askeriye ve emniyet olmak üzere birçok kurumuna sızan ve gerçek amaçlarını 15 Temmuz'da açığa çıkaran FETÖ'nün, darbe girişiminin üzerinden 7 yıl geçti.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz 15 Temmuz'da, Türk milletinin terör örgütü FETÖ'ye karşı hiçbir baskıya, esarete, işgale, ihanete fırsat vermeyeceğini bir kez daha gösterdiğine dikkat çekti.

"15 TEMMUZ FETÖ ELİYLE GERÇEKLEŞEN BÜYÜK BİR İHANET"

Yılmaz, "15 Temmuz, FETÖ eliyle gerçekleşen büyük bir ihanet ve işgal girişimiydi. Bugün acıyı ve büyük bir gururu bir arada yaşıyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, ülkemize yaşatılanlar büyük acılarımız olarak dururken, dünyada örneği az olan bir direnişin, vatan sevdasının ortaya çıkışının da gurunu yaşıyoruz." ifadesini kullandı.

"15 TEMMUZ'DA HAİNLİĞİN ORTAYA ÇIKTIĞI O GECEDE..."

Yılmaz, Türkiye'nin bu büyük mücadele ruhuna Kurtuluş Savaşı'nda şahit olduklarını vurulayarak şunları kaydetti:

"15 Temmuz zaferimiz de büyük fedakarlığın eseridir. Hainliğin ortaya çıktığı o gecede milletimiz yürekleriyle, imanlarıyla, cesaretleriyle, vatan sevgileriyle tanklara, uçaklara, bombalara, silahlara, ihanet şebekelerine karşı durmuştur. Vatanına namahrem elinin uzanmasına Türk milleti bir kez daha izin vermemiştir. Allah'a şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın kararlı liderliğinde bu ihanet girişimi aziz milletimiz sayesinde geri püskürtülmüştür. Halkımız kenetlenerek büyük bir zafer kazanmıştır. 7. yılını idrak ettiğimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 15 Temmuz ve tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Gazilerimize cesaretleri ve fedakarlıkları için şükranlarımı sunuyorum. Rabb'im bir daha ülkemize böyle acılar, ihanetler yaşatmasın."

AK Partili Yılmaz'ın 15 Temmuz mesajı dikkat çekti: Dünyada örneği az olan bir direniş

15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİ - NE OLMUŞTU? 

16 Temmuz saat 03.00'te yapmayı planladıkları darbe girişimini Genelkurmay'daki hareketliliği görüp panikleyerek 15 Temmuz 20.30'a çeken FETÖ'nün üniforma giymiş teröristlerinin ülkeye yaşattığı en kanlı gece...

AK Partili Yılmaz'ın 15 Temmuz mesajı dikkat çekti: Dünyada örneği az olan bir direniş

Ülkenin başta askeriye ve emniyet olmak üzere birçok kurumuna sızarak gerçek emellerini 15 Temmuz 2016'da açığa çıkaran ve 251 kişiyi şehit eden FETÖ'nün kanlı darbe girişimi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine Türkiye'nin dört bir tarafında demokrasiye sahip çıkmak adına meydanları dolduran vatandaşların desteğiyle bertaraf edildi.

AK Partili Yılmaz'ın 15 Temmuz mesajı dikkat çekti: Dünyada örneği az olan bir direniş

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...