İBB Adayı Murat Kurum saldırıya uğrayan Fatih Camii İmamı Galip Usta'yı ziyaret etti, Erdoğan'dan da geçmiş olsun telefonu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum dün akşam bıçaklı saldırıya uğrayan Fatih Camii İmamı Galip Usta'yı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan da hastanede tedavi gören Usta'yı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, bıçaklı saldırıya uğrayan Fatih Cami İmamı Galip Usta’yı Bezmi Alem Vakıf Hastanesinde ziyaret etti. Kurum, ziyaret sonrası açıklamada bulundu.

"CUMHURBAŞKANIMIZ DURUMU YAKINDAN TAKİP EDİYOR"

Kurum, "Saldırıyı lanetliyorum, kınıyorum. İstanbulumuzun her sokağında huzur ve mutuluğu sağlayacağız. İyi günde kötü günde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. saldırı sebebiyle üzüldük. Üzüntümüzü paylaşmaya geldik. Sayın Cumhurbaşkanımız da Hocamızın sağlık durumunu yakından takip ediyor. Geçmiş olsun dileklerini iletti" ifadelerini kullandı. 

ERDOĞAN TELEFONLA ARADI

Ziyarette Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da telefon görüşmesi yaparak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İBB Adayı Murat Kurum saldırıya uğrayan Fatih Camii İmamı Galip Usta'yı ziyaret etti, Erdoğan'dan da geçmiş olsun telefonu

"KENDİSİNE VE CEMAATİNE GEÇMİŞ OLSUN"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, X sosyal medya platformundan dün bıçaklı saldırıya uğrayan Fatih Camii İmamı Galip Usta ve cami cemaatinden hafız Bilal Erdem'in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Koca, açıklamasında şunları kaydetti;

İstanbul Fatih Camii imam hatibi Galip Usta hoca ve cami cemaatinden hafız Bilal Erdem dün akşam bıçaklı bir saldırıya uğradı. Kendilerine, cami cemaatine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

KURUM'DAN BİLAL ERDEM'E ZİYARET

Saldırıda yaralanan bir diğer isim Bilal Erdem'i ziyaret eden Kurum,  X hesabından şu notu paylaştı: "Fatih Camii'nde yaşanan saldırıda yaralanan Bilal Erdem kardeşimizi tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettik. Bilal'in durumu hakkında doktorlarından bilgi aldık. Acil şifa dileklerimizi ilettik. Durumu iyi, daha da iyi olacak inşallah."

 

 

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...