Akılalmaz kaza! Otomobil ağaçta asılı kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akılalmaz kaza! Otomobil ağaçta asılı kaldı

GÜNDEM Haberleri

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü girdiği bahçelik alandaki ağaçta asılı kaldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bahçelik alana girdi. Bir kişinin yaralandığı kazada araç, kırdığı ağacın üzerinde asılı kaldı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Olay, Karakoçan'da meydana geldi. Bingöl istikametinden Elazığ’a seyir halinde olan A.B. idaresindeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bahçelik alana girdi.

YARALANAN SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü A.B., burada yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla önce Karakoçan Devlet Hastanesine, oradan da Fethi Sekin Şehir Hastanesine sevk edildi.

ARAÇ AĞACIN ÜZERİNDE ASILI KALDI

Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenilirken, aracın ise bahçeye girerken kırdığı ağacın üzerinde asılı kaldığı görüldü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...