Akılalmaz olay: Evini yakan adam ormanı da ateşe verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Akılalmaz olay: Evini yakan adam ormanı da ateşe verdi

GÜNDEM Haberleri

Ali Öner isimli vatandaş 1 ay önce evini yaktı. Son olarak da ormanı ateşe verdi. Yangını ve dumanları gören çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Öner ise tutuklandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, dün gece Bursa merkez Osmangazi ilçesi Gündoğdu köyünde meydana geldi. 1 ay önce evini yakan Ali Öner (35), son olarak da ormanı ateşe verdi. Bölgeden yükselen dumanları gören çevredekiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, engebeli arazi nedeniyle yangına itfaiye ekiplerinin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü’nün arazözleri de katıldı.

Akılalmaz olay: Evini yakan adam ormanı da ateşe verdi

ŞAHIS SEVK EDİLDİĞİ MAHKEMECE TUTUKLANDI

Çam ormanları ve koruluk alandaki 5-6 farklı noktada çıkan yangın itfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede söndürüldü. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Öner, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...