Ankara Çubuk’ta korkutan orman yangını

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ankara Çubuk’ta korkutan orman yangını

GÜNDEM Haberleri

Ankara’nın Çubuk ilçesinde orman yangını çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale edilerek kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor.

Sıcak havaların etkisiyle çok sayıda orman yangını gündeme gelmeye devam ediyor. Türkiye’nin muhtelif noktalarında meydana gelen yangınlar için ekiplerin can başla mücadele veriyor.

Bu kapsamda yeni bir orman yangını Ankara’nın Çubuk ilçesinde çıktı.  

OTLUK ALANDAN ORMANA SIÇRADI

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; yangın saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Eğriekin Mahallesi'nden Yukariobruk Mahallesi'ne giderken geniş alanda ot yangını olarak başlayan yangın ormanlık alana sıçradı.

Saat 14:03’te itfaiye ekipleri olay yerine ulaştı ve Kuzey Ankara İstasyonu ekip olarak, ayrıca 112 Çağrı Merkezi üzerinden OGM İtfaiye ekipleri takviye olarak yönlendirildi.

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE İLE KONTROL ALTINA ALINDI

Saat 18:00 itibari ile yangın kontrol altına alındı. Orman itfaiyesi, 1 adet helikopter, Çubuk ve Kuzey Ankara istasyonları ve AKOM üzerinden ABB diğer birimlerinden yönlendirilen tanker araçları ile soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangında can kaybı ve yaralanma olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...