Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Ankara'da 3 yaşındaki kız çocuğunun şüpheli ölümü! Komşularından dikkat çeken iddia

Ankara'da 3 yaşındaki kız çocuğunun şüpheli ölümü! Komşularından dikkat çeken iddia
Fotoğraf Başlığı Ankara'da 3 yasindaki kiz çocugunun süpheli ölümü! Komsularindan dikkat çeken iddia

Ankara'da düştü denilerek hastaneye getirilen 3 yaşındaki kız çocuğunun şüpheli ölümüyle ilgili komşuları konuştu. Komşular, bebeğin vücudunda ölümünden bir ay önce darp izlerinin olduğunu söylerken anne olayla ilgili tutuklandı.

Kaydet
a- | +A

Olay 19 Kasım sabahı Ayaş ilçesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, N.S., 3 yaşındaki kızı E.İ.S.'nin yataktan düşüp yaralandığını belirterek komşularından yardım istedi ve uzman çavuş eşi Ö.S.'ye haber verdi.

Babası tarafından evlerinin yakınında yer alan hastaneye götürülen E.İ.S., ilk müdahalenin ardından başka bir hastaneye nakledildi. Götürüldüğü hastanede iki gün müşahedede tutulan minik kız müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ankara'da 3 yaşındaki kız çocuğunun şüpheli ölümü! Komşularından çarpıcı dikkat çeken iddia - 1. Resim
Başlık ResmiAnkara'da 3 yaşındaki kız çocuğunun şüpheli ölümü! Komşularından çarpıcı dikkat çeken iddia - 1. Resim

Hastanedeki tetkiklerde E.İ.S.'nin vücudunda darp izleri ve kırıklar tespit edildi. Yapılan ön otopsinin ardından küçük kızın öldürülmüş olma şüphesi nedeniyle annesi gözaltına alındı.

İfadesinde, "Evde oynarken yataktan düştü sonra bilinç kaybı oldu” diyen N.S. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. E.İ.S.'nin cenazesi Polatlı'da toprağa verilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı.

BAKMADAN GEÇME
Torun dehşeti şehir değiştirtti! Necmiye Acarlar
HABER

Torun dehşeti şehir değiştirtti! Necmiye Acarlar'ın yaşamadığı şey kalmadı

Ankara'da 3 yaşındaki kız çocuğunun şüpheli ölümü! Komşularından çarpıcı dikkat çeken iddia - 2. Resim
Başlık ResmiAnkara'da 3 yaşındaki kız çocuğunun şüpheli ölümü! Komşularından çarpıcı dikkat çeken iddia - 2. Resim

KOMŞULARI ANLATTI

Olayla ilgili konuşan komşulardan Kurban Ertuğrul:

Ara sıra konuştuğumuz komşularımızdı. Anneleri çocuklarına çok düşkündü. Böyle bir şey olduğuna inanamadık. Çocuğun düştüğünü duyduk. Düşmeyle nasıl bu kadar darbe oluşmuş vücudunda anlamadık. Olaydan bir ay önce kadar da zaten çocuğun yüzünde yine morluklar vardı.

Annesine sorduğumda, ‘Sürekli düşüyor' dedi. Ardından da bu olay oldu. ‘Çocuğum düştü, yetişin' diyerek komşulardan yardım istemiş. Eşiyle birlikte hastaneye götürmüşler çocuğu. Beyin kanaması geçirmiş. Daha sonra da öldüğünü duyduk. Çocukta darp izlerine rastlanmış. O yüzden de anneyi tutuklamışlar. Komşumuzun daha önce çocuklarına şiddet uyguladığına şahit olmadık. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştık.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.