Annesi babası oy kullanmaya giden çocuk evi yaktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Annesi babası oy kullanmaya giden çocuk evi yaktı

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli'de yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Anne ve babası oy kullanmaya giden 4 yaşındaki çocuk çakmakla oynarken evi yaktı. Evden yükselen dumanı gören komşuları durumu yetkililere haber verdi. Küçük çocuk itfaiye ekiplerinin dikkati sayesinde sağ salim kurtarıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde anne ve babası tarafından evde tek bırakılan çocuk yangın çıkardı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Oy kullanmaya giden karı-koca, 4 yaşlarındaki çocuklarını evde tek başına bıraktı.

İTFAİYE EKİPLERİNİN DİKKATİ SAYESİNDE KURTULDU

Canı sıkılan çocuk bulduğu çakmakla oynamaya başladı ve yangın çıkardı. Evden yükselen dumanları fark eden komşular durumu anında yetkililere haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evde küçük çocuğun olduğunu fark etti.

EVE DÖNEN ANNE - BABA ŞOKE OLDU

Yangın büyümeden alevleri söndüren ekipler, çocuğu evden çıkararak sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin gelmesiyle ambulansa alınan küçük çocuk kontrolden sonra ailesine teslim edildi. Haberi aldıktan sonra eve gelen anne-baba ise şok ve korkuyu aynı anda yaşadı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...